Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Naděje umírá poslední? Neporažený Mokaev reaguje na své propuštění z UFC

Naděje umírá poslední? Neporažený Mokaev reaguje na své propuštění z UFC

Talentovaný anglický zápasník Muhammad Mokaev si na turnaji UFC 304 udržel svou neporazitelnost 13-0-1NC, ale na udržení práce v americké organizaci to nestačilo. Dnes vyšlo na povrch, proč byl anglický mladík bez milosti vyhozen z organizace UFC. Mokaev na tyto spekulace okamžitě reagoval.


Škoda! Lauberová propálila Clash podvod, na který se chytil doslova celý svět

Generální ředitel UFC Dana White okamžitě po turnaji UFC 304 zavrhl myšlenku na podepsání nové smlouvy s Muhammadem Mokaevem. Také prohlásil, že „PFL získá skvělého neporaženého borce“. Komentáře a ochota šéfa UFC rozloučit se s rostoucím 24letým špičkovým bojovníkem zaskočily mnoho lidí v komunitě. White sice narážel na řadu problémů, které Mokaev předvedl v přípravě na zápas, jako byly například předzápasové potyčky s Kapem nebo jeho komplikovaná povaha.

Podle komentátora a MMA novináře Bena Davise je však v příběhu víc. To údajně tvrdí i dlouholetý obchodní partner blízký Mokaevovi. „Mokaev a jeho manažerský tým se snažili zjistit, kolik by PFL zaplatila před jeho posledním zápasem v UFC,“ uvedl Davisův zdroj ve zprávách. „UFC se to dozvěděla a považovala to za poslední kapku, proč s ním nehodlá znovu podepsat smlouvu. Proto se Dana zmínil: ‚PFL dostane dobrého neporaženého borce‘. V podstatě se snažil použít číslo z PFL jako páku na UFC,“ uzavřel. 

Na tato tvrzení samozřejmě reagoval samotný zápasník, který novináře označil za idioty. Mým snem je stát se šampionem UFC. Všechny jsem odmítl, protože UFC mi dalo platformu, na které jsem mohl zviditelnit své jméno a vydělat peníze, abych uživil rodinu! BTW PFL nemá divizi muší váhy. Všichni ti novináři, co si vymýšlejí, jsou idioti! Doufám, že mě Dana znovu podepíše, je to můj sen stát se šampionem!“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *