Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Kariéra šla strmě dolů! Nejdřív urazil UFC zápasnici a teď napadl přítelkyni

Kariéra šla strmě dolů! Nejdřív urazil UFC zápasnici a teď napadl přítelkyni

Dnes už bývalý zápasník organizace UFC Casey Kenny (16-4-1) se opět potýká s problémy. Americký bojovník byl nejprve pranýřován za své sexistické poznámky o bývalé titulové vyzývatelce Megan Anderson. Nyní má na krku obvinění od matky své přítelkyně!


Zmasakrovaná trojice? Růžička od Clash hvězdy dostal varování, jak by na koupališti dopadl

Casey Kenney měl kontroverzní sexistické poznámky během rozhovoru v podcastu ‚The Timbo Sugarshow‘, který společně pořádají Tim Welch a Sean O’Malley. Welch se Američana zeptal, zda by třicetiletou Anderson „rozbil“, což je jiný výraz pro sex. Kenney se smíchem odpověděl: „Asi ne, chlape. Ona není moc… no, myslím, kdyby na to na mě přišlo a bylo by to tak v pět ráno. Prostě bychom se někde poflakovali a říkali si: „Kašlem na to, jdeme do toho.“

Tento klip se stal rychle virálním a Anderson se na Twitteru svěřila s tím, že se jí nelíbí, že musí být na stejném turnaji jako Kenny (UFC 259). „Myslím, že MMA je nejspíš obor, kde můžete veřejně mluvit o tom, jestli byste měli sex s kolegou naprosto ponižujícím způsobem, a nečelit žádným následkům. Nechutné chování a je nešťastné, že bude v březnu bojovat na stejné kartě,“ napsala dříve Anderson. 

Nyní na povrch vyplouvá další „kauza“ – dnes už bývalého zápasníka UFC. Instagramový účet Esther Reyes který je podložen videozáznamy, tvrdí, že se Kenney choval násilně k její dceři, se kterou delší dobu chodil. Reyes ho označuje za psychopata a tvrdí, že jim dělal problémy, dokonce se zabarikádoval v jejich domě a odmítal ho opustit. Objevují se také náznaky užívání drog. Zdá se, že na policii bylo podáno několik hlášení, ale situace se prý nezměnila. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Esther Reyes (@estherreyes5876)

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Esther Reyes (@estherreyes5876)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *