Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » To to začíná! Clash promotér Tomáš Le Sy už vyfasoval facku! Málem padla i kopačka

To to začíná! Clash promotér Tomáš Le Sy už vyfasoval facku! Málem padla i kopačka

Clash

Organizace Clash of the Stars má v září na programu další turnaj, takže jsme se dnes dočkali velké tiskové konference, na které byly oznámeny zápasy, na které se můžeme těšit. Hned v první partě jsme se dočkali celé řadě nových tváří, které to dokázaly hodně vyhrotit. Facku dokonce dostal i promotér Tomáš Le Sy. Málem padla i kopačka na hlavu.


Obrovská rána! Tadeáš Růžička dostal od Spejbl Gymu ten nejpřísnější trest

V rámci první skupiny byly potvrzeny souboje Král Montáže vs Kokaino, Frolík vs Bukys, Syrský Kazatel vs Rendys a Dužda vs Zach. Právě u posledních dvou dvojic to vřelo nejvíce. První totiž Kazatel vyslal facku, která nakonec netrefila svěřence Karlose Vémoly Rendyse, ale promotéra Tomáš Le Syho, který se tím však nenechal rozhodit. Následně Dužda nejprve vlepil facku Monster Gym zástupci Zachovi a poté se pokusil i o kop na hlavu, který jen těsně minul. Ochranka totiž byla na místě a útok vykryla, jinak mohlo být zle.




Clash už brzy doručí další turnaj

„Clash of the Stars se vrací do Sportovní haly Fortuna v Praze – Holešovicích! Už 7. 9. 2024 se můžete těšit na pokračování té největší a nejdivočejší show v České republice!

Zatím jediným oficiálně oznámeným zápasem je první titulové bitva žen mezi hankou Gelnarovou a Angie Mangombe! Zápasovou kartu si budeme odtajňovat postupně, celou ji pak oznámíme na úvodní tiskové konferenci již brzy. Některé bojovníky, které na galavečeru CLASH 9 budete moci sledovat, byste jistě uhodli, zatím je však necháme pod pokličkou. Jedno Vám ale můžeme slíbit už teď – čeká nás opravdu SKANDÁL!

Kromě napínavých zápasů bude diváky v hale čekat světová produkce s vyšperkovanou světelnou a hudební show, kterou je CLASH proslulý. Atmosféru jako na našem galavečeru nezažiješ nikde jinde!

Těšíme se na Vás už 7. 9. 2024 v Praze ze sportovní hale Fortuna!“ láká organizace na serveru TicketPortal.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *