Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tak to je nepříjemné! Šampion Makhachev bohužel odhalil velký problém

Tak to je nepříjemné! Šampion Makhachev bohužel odhalil velký problém

Šampion Islam Makhachev v neděli odhalil zranění, které může zhatit termín jeho dalšího zápasu v Abú Dhabí. Očekávalo se, že Makhachev bude v říjnu v Abú Dhabí obhajovat titul lehké váhy UFC. Nyní to však vypadá, že se jeho další obhajoba bude muset odložit!


Škoda! Lauberová propálila Clash podvod, na který se chytil doslova celý svět

Ačkoli nic nebylo oficiálně oznámeno, podle zpráv by se měl Makhachev utkat s Armanem Tsarukyanem na každoročním číslovaném turnaji UFC ve Spojených arabských emirátech. Kvůli přetrženým vazům v ruce se tak možná nestane. 

„Po zápase mě hodně bolela pěst, hodně mě toho bolelo,“ řekl Makhachev v novém rozhovoru pro server Ushatayka. „Dáme si na čas, všechno se hojí postupně. Ale ruka mě trápí dál. Nedávno mi magnetická rezonance potvrdila, že mám částečně přetržené vazy. Uvidíme, jestli se z toho dostanu. Pokud ne, možná budu muset jít i na operaci.“

„No, je to zatím diskutabilní,“ řekl o turnaji v Abú Dhabí. „O zrušení zápasu jsme ještě nemluvili. Teď každý den rehabilituju a uvidíme, jak to půjde s rukou.“ Pokud nenastoupí v říjnu, Islam chce zápasit ještě před začátkem roku 2025. Již dříve požádal o možnost zápasit na nadcházející listopadové akci UFC v Madison Square Garden.

„Opravdu chci nastoupit ještě před koncem roku,“ řekl. „Mám to v plánu. Zatím jsem ani nepomyslel na to, že bych do konce roku nenastoupi. Ale chci přijít ve formě, připravený, aby mě nic netrápilo. Před posledním zápasem bylo také hodně drobných zranění, všechno se nahromadilo. A já chci dát svému tělu čas, aby se zotavilo.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *