Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Divoká Lauberová odhodila spodní prádlo a ukázala víc než asi chtěla

Divoká Lauberová odhodila spodní prádlo a ukázala víc než asi chtěla

Když se řekne Nikola Lauberová, tak se mnohým jistě vybaví filmy pro dospělé a nebo metání exkrementů, které jsme měli možnost vidět na jedné z tiskových konferencí. Navzdory velké rivalitě s kolegyní se Lauberová do boje nedostala, což by se mělo změnit, protože se jí má potvrdit další zápas. Mezitím se herečka z filmů pro dospělé znovu předvedla na elektrickém býkovi.


Má problém v hlavě? Tyson Škop má radu pro Růžičku, kterého plánuje znovu porazit

Lauberová byla jedním z hostů Soldout festivalu, kde Clash vedení oznámilo hned několik soubojů a další naznačilo. Nikola by se měla na jedné z dalších akcí utkat s bývalou přítelkyní Bukyse, která herečku vyzvala po odmítnuté žádosti o ruku, která doslova obletěla celý svět jako obrovský bizar. Lauberová, věrná své pověsti, se znovu předvedla, když si osedlala elektrického býka, ale asi zapomněla, že nemá kalhotky.




Čeká nás další velká tisková konference

„Tohle bude skandál! Jsme zpět v plné síle a připraveni opět rozproudit celou CZ/SK! Co jsme pro vás připravili, to si odhalíme 29.7. od 18:00 na tiskové konferenci. Buďte u toho, bude to neskutečná show! Tisková konference bude živě na našem YouTube kanále a také bude k dispozici pro fanoušky přímo v klubu Duplex na Václavském náměstí. Vstup bude umožněn do naplnění kapacity a pouze pro osoby starší 18 let. Při vstupu se každý podrobí kontrole,“ potvrdila organizace, že se v pondělí 29.7. dočkáme další velké tiskové konference, na které budou oznámeny všechny tváře a hlavně zápasy, které se pak odehrají v září v Praze.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *