Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Ty kráso! Dana White překvapivě posílá jednu ze svých hvězd ke konkurenci do PFL

Ty kráso! Dana White překvapivě posílá jednu ze svých hvězd ke konkurenci do PFL

White

Součástí turnaje UFC 304 byl i neporažený Muhammad Mokaev, který se už před zápasem dostal do několika potyček s rivalem Kapem. Po souboji, který vyhrál, se sice válečná sekera zakopala, ale zdá se, že vedení UFC už s Mokaevem došla trpělivost, takže neporažená hvězda zamíří ke konkurenci, což je hodně nečekané.


OKTAGON promotér Ondřej Novotný reaguje na poslední kauzu Tadeáše Růžičky

„Mokaev mluvil o tom, že jsme mu řekli, aby už nedělal takedowny a zápasil atraktivněji? Jasně, tohle přesně děláme. My totiž už celé roky říkáme bojovníkům, jak mají bojovat. To je přesně ono. Umím si představit, že někdo z našich matchmakerů mu něco řekl, ale rozhodně u něj nejde jen o to, že nemá atraktivní styl. Matchmakeři ho nemají v lásce hned z několika důvodů. V UFC koneckonců máme spoustu borců, kteří mají hodně zemařské styly a máme je rádi. U něj je však ve hře mnohem více věcí. Jeho kontrakt skončil a myslím si, že PFL bude mít brzy neporaženou posilu. Hodně štěstí,“ potvrdil Dana White, že UFC Mokaeva znovu nepodepíše, takže Muhammad nejspíš zamíří ke konkurenci, což je hodně nečekané.

Neporažený Mokaev totiž mohl být hvězdou pro anglický i východní trh, kde má své kořeny, ale ukazuje se, že je s ním více problémů než užitku.




White obecně nebyl vůbec v dobré náladě

„Dnešní turnaj jasně ukázal, že už bych bonus navyšovat neměl. Nic to totiž nezměnilo. Nikdo do toho zápasu nedal víc, aby získal bonus. Tohle už nikdy neudělám! Dnes to bylo naposledy. Neříkám, že se třeba bonus v budoucnu nezvýší, ale už rozhodně nebudu hrát tu hru na tiskovkách, kde se hlásí 200 000 a 300 000 a podobně. Kurva, tohle už nikdy! Seru na to.

A můžete děkovat lidem z téhle karty, kteří neukázali pořádný zápas pro boj. A co, kurva, že jsou 3 ráno? Ve Vegas je 7 večer. A co jako? Už nikdy. Sedm zápasů na body za sebou? Co to má být? 100 000 je moc nemotivovalo. Nasrat a už tohle nikdy neudělám,“ rozohnil se Dana White na tiskové konferenci, kde dal jasně najevo, že bonus se do budoucna navyšovat nebude, protože to pro bojovníky není dodatečná motivace.

Poslední, kteří se mohli radovat z navýšeného bonusu, tak jsou Parkin, Aspinall a Pimblett, který dokonce dostal ještě větší bonus.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *