Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Teď už bývalý šampion Leon Edwards reaguje na prohru s Muhammadem

Teď už bývalý šampion Leon Edwards reaguje na prohru s Muhammadem

Edwards

O hlavní zápas proběhnuvšího turnaje UFC 304 se postarala titulová odveta Edwards vs Muhammad 2, ve které fanoušci favorizovali šampiona, ale ten se nakonec do zápasu vlastně pořádně nedostal. Leon celou dobu působil hodně bez energie, čehož soupeř využil k tomu, aby postupně bodoval a nakonec i vyhrál na body, jak má ostatně Belal ve zvyku. UFC má tedy nového šampiona.


OKTAGON promotér Ondřej Novotný reaguje na poslední kauzu Tadeáše Růžičky

„Nic mě nepřekvapilo, ale prostě mě nějak zklamalo tělo. Byl jsem od prvního kola hrozně unavený a pak už se to se mnou táhlo. Asi se na mě podepsalo dělání váhy. Dám si teď menší pauzu, ale do konce roku bych určitě chtěl stihnout ještě jeden zápas. Vidím to na listopad nebo prosinec. Ještě mě letos uvidíte bojovat. To je jasné. Připravím se na to,“ přiznal Edwards, že ho zradilo tělo, které nepodalo takový výkon, jaký by potřeboval.

Edwards tedy přišel o svůj titul, ale samozřejmě zůstává na vrcholu divize, takže je zase tak jednu výhru od další šance. Uvidíme tedy, s kým se na konci roku utká.




Muhammad si splnil sen

„Lidé bučí, ale vidím, že mají v očích slzy. Jsem na tom stejně. Díky Bohu! Tahle výhra je nic proti tomu, čemu má rodina čelí ve skutečném světě. Tam se odehrává ten opravdový boj. Dal jsem do tohohle zápasu všechno a vyplatilo se. Mám kolem sebe ten nejlepší tým. Leona jsme měli dokonale nastudovaného. Přesně jsem věděl, do čeho jdu. Trénoval jsem s těmi nejlepšími a tady se to ukázalo. Umíral jsem na tréninku, ale v souboji se to pak odrazilo.

Nejsem Khabib ani GSP, ale jsem Belal Muhammad. Mám svůj vlastní styl, který mi funguje. Lidé mě budou muset začít respektovat. Jsem UFC šampion,“ reagoval Belal Muhammad na výhru.

Belal jistě není ten nejatraktivnější UFC šampion, ale je třeba respektovat jeho kvality, které jsou naprosto zřejmé. Uvidíme však, jak dlouho se na trůnu udrží, protože se dá očekávat, že bude čelit velkým výzvám.




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Eskiev vs ?

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Polívka vs Cordero

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs Shadrin

Gabal vs Staines

Smajić vs Bolander

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs ?

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *