Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Naštvaný Shem Rock nevěřícně reaguje na špatnou zprávu od promotéra Novotného

Naštvaný Shem Rock nevěřícně reaguje na špatnou zprávu od promotéra Novotného

Rock Novotný

Poté, co na turnaji OKTAGON 58 hned v prvním kole ukončil českého veterána Pokorného, si Shem Rock řekl o německou hvězdu Cogu. Ten sice v Edenu do klece přišel, ale výzvu odmítl a místo toho přišel s vlastní výzvou, díky které má na Frankfurt domluvený souboj s Račićem. O rekordní stadion hodně stál právě i Rock, který chtěl změřit síly s nějakým domácím borcem, ale má smůlu, z čehož není nadšený.


VIDEO: Zpečetil si osud? Takhle měl prý Růžička v podmínce napadnout dalšího člověka

„Bude Shem Rock ve Frankfurtu? Rockovi jsem nabízel, z mého pohledu dostatečně včas, Oberhausen, ale řekli mi, že má dovolenou a jeho trenér kdesi soci. Paddy Pimblett přitom nyní startuje v Manchesteru, tak nevím, jak moc mohli mít dovolené. Klidně je to možné. Ve Frankfurtu Shem Rock s největší pravděpodobností ne, protože by tam nedával moc smysl s nikým, koho bych tam chtěl vidět. Zároveň, co si budeme povídat, startovat ve Frankfurtu na stadionu je tak nějak za odměnu a musí to zapadat do celé startovky finančně i smysluplně a s Rockem tam nejsme ani v jednom případě,“ potvrdil promotér Novotný ve svém vysílání, že Rock na turnaji OKTAGON 62 nejspíš startovat nebude, protože se nehodí k nikomu, s kým organizace na mega akci počítá.

To jen dokazuje naše nedávná slova, která Shema hodně pobouřila, že je sice kvalitní zápasník, ale ani zdaleka není takovou hvězdou, za kterou se on sám považuje. A logicky už vůbec ne na německém trhu, na který celá akce samozřejmě primárně cílí.




Rock má jiný názor

„Tohle je jen vtip nebo pravda? Mám tři ukončení na RNC v prvním kole. Co víc bych měl udělat, abych si zasloužil šanci?“ reagoval Shem Rock s odkazem na své tři výhry, které v OKTAGONu skutečně získal. Ani to však evidentně nestačí na to, aby mohl být součástí akce, která se bude zapisovat do dějin MMA světa.

Je klidně možné, že si Rock myslel, že pokud odmítne Oberhausen, tak dostane Frankfurt, ale to se nestalo a nyní je otázkou, na jakém turnaji ho vlastně uvidíme. Do konce roku jich je hned několik s tím, že dva budou na CZ/SK půdě, kde by se případně hodilo například napárování s Ivanem Buchingerem, kterého Rock i po poslední výhře vyzýval, což by byl sakra zajímavý zápas.




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Eskiev vs ?

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Polívka vs Cordero

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs Shadrin

Gabal vs Staines

Smajić vs Bolander

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?

Topallaj vs ?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs ?

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *