Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Kyselý Žralok Magard se nevzdává a dál pálí do Davida Dvořáka

Kyselý Žralok Magard se nevzdává a dál pálí do Davida Dvořáka

Magard Dvořák

V návaznosti na konec v UFC se spekuluje, zda se David Dvořák, podobně jako Mach Muradov, vrátí do OKTAGONu, skrze který se v minulosti do ligy mistrů dostal. Sám David se nechal slyšet, že je ve hře hned několik možností a že bude záležet na podmínkách. Údajně by chtěl mít podobné podmínky, jako tomu bylo v UFC, což však promotér Novotný komentoval s tím, že je to v podstatě nereálné. Těžko tedy říct, kam Dvořák zamíří, ale každopádně mu na stole přistála jedna zajímavá výzva, kterou však pohotově odpálil, čímž výměny neskončily.


OKTAGON promotér Ondřej Novotný reaguje na poslední kauzu Tadeáše Růžičky

„Davide Dvořáku, budeš zápasit v muší váze, bantamu a nebo prostě jen budeš nadále rušit zápasy? Nech mě, abych ti na tvůj rekord přidal sedmičku,“ poslal Jonas Magard výzvu směrem k Dvořákovi, ke které připojil i líbající emoji.

„Ups, zapomněl jsem, že vlastně nemáš rád trashtalk,“ přisadil si pak ještě Žralok s odkazem na Davidovu osobnost. Dvořák totiž opravdu není vyznavačem ostrých výměn, ale většinou za sebe nechává mluvit své činy v kleci.

Zápas Magard vs Dvořák nezní vůbec špatně a navíc by byl jistě o uvolněný titul, ale je otázkou, zda Dvořák do OKTAGONu zamíří a pokud ano, jestli půjde do muší váhy a nebo vyššího bantamu. Zkrátka je ve hře stále ještě hodně otazníků.




Dvořák reaguje

„Tvoje výzva je staré klišé, které je kompletně neoriginální a nenápadité. Vyzývat někoho, kdo ani není součástí OKTAGONu a zápasí v jiné váhové kategorii, je opravdu síla. To jsi měl při porodu málo kyslíku nebo ses prostě hloupý narodil? Víš vůbec, jak použít Google? Kdybys to uměl, tak bys možná přišel na to, kdo jsem, a ušetřil bys nám oběma dost času. Je evidentní, že prahneš po lásce, pochopení a pozornosti, což chápu, ale nemohu ti to dát. Možná zkusit Tinder?“ pálil David Dvořák nezvykle ostře jako odpověď na výzvu od Magarda, který by si rád dal s UFC veteránem zápas.




Magard se nevzdává

„Budu to brát jako ustrašené NE. Však máš v poslední době víc zrušených zápasů než výher. Myslel jsem si, že bychom si to spolu mohli dát a byla by to zábava. Asi ne, ale nevadí. Přeci jen se však podívám na tvé jméno do Googlu,“ kontroval Magard, který následně zveřejnil Davidovu bilanci za poslední roky. „Od roku 2021 žádná výhra. A to jsem slyšel, že chceš za zápas 50 000 dolarů? Prostě jen oznam, že končíš a jdeš do důchodu.“




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Eskiev vs ?

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Polívka vs Cordero

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs Shadrin

Gabal vs Staines

Smajić vs Bolander

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs ?

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *