Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Bývalá striptérka a nyní UFC zápasnice se pochlubila neuvěřitelnou flexibilitou

VIDEO: Bývalá striptérka a nyní UFC zápasnice se pochlubila neuvěřitelnou flexibilitou

UFC

Příběhy UFC bojovníků a bojovnic jsou často hodně originální, jako je tomu například u Vanessy Demopoulos, která se ještě nedávno živila tím, že tančila u tyče, ale nyní už brázdí vody ligy mistrů, kde může rozhodně využít i svou obrovskou flexibilitu.


VIDEO: Zpečetil si osud? Takhle měl prý Růžička v podmínce napadnout dalšího člověka

Vanessa Demopoulos má celkovou bilanci 11-5 s tím, že v lize mistrů nastoupila do celkem 7 zápasů, ze kterých si odnesla 5 výher a 2 prohry, což není vůbec špatné. Kromě svých výkonů se do povědomí fanoušků dostala také tím, že po vyhraných zápasech skáče komentátorům do náruče. Své o tom ví například Joe Rogan a nebo Michael Bisping, kteří s Vanessou dělali po-zápasový rozhovor. Právě předchozí zaměstnání však bojovnici může hodně pomoct, protože je hodně flexibilní a ohebná, takže je velice těžké jí ukončit na nějakou submisi, při které dochází k páčení. Demopoulos se dokonce sama pokusila uškrtit, ale až tak flexibilní zase není.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JUST BLEED ™ 🩸 (@jstbld)




Do UFC se lze dostat i díky TikToku a pikantním platformám

Alice Ardelean se může pochlubit více než třemi miliony sledujících na TikToku, půl milionem odběratelů na Instagramu a více než 100 000 lajky na OnlyFans. To jsou impozantní čísla, i když její bilance 9-5 v MMA žádný velký respekt nebudí. Jsou však tato čísla dost působivá na to, aby jí to zajistilo místo v UFC? Vzhledem ke všem rušením zápasů, která UFC trápí, zřejmě ano.

Ardelean z Birminghamu nahradí zraněnou Ravenu Oliveiru a 27. července 2024 se na UFC 304 v anglickém Manchesteru utká se Shaunou Bannon. Není to úplně z čistého nebe – už v květnu populární hvězda sociálních sítí oznámila, že bude bojovat v nadcházející sezóně Contender Series.




„Podpis smlouvy s Alicí Ardelean ze strany UFC je ostudou organizace,“ napsal Shawn Bitter z Cageside Press na X (dříve Twitter). „Pravděpodobně nejhorší podpis v historii a to si nedělám legraci. Ardelean není bojovnice, je to hvězda TikToku.

Ardelean má příšernou bilanci 9-7. Vyhrála posledních pět zápasů, ale proti komu? Taková škoda, že nejlepší propagace na světě se nestará o ‚nejlepší talenty na světě‘.“

Při vyhledávání hesla „Alice Ardeleanová“ se spíš než záběry ze zápasů objeví nekonečná videa, na nichž Alice vrtí zadkem před kamerou. Svou šanci dokázat, že se umí držet v první lize, dostane za dva týdny, kdy se UFC vrátí do Anglie na UFC 304.




 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Alice Ardelean (@aliceardelean)

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Alice Ardelean (@aliceardelean)

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Alice Ardelean (@aliceardelean)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *