Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Titulová bitva? David Dvořák dostal výzvu od elitního OKTAGON borce! Přijme?

Titulová bitva? David Dvořák dostal výzvu od elitního OKTAGON borce! Přijme?

Dvořák

V návaznosti na konec v UFC se spekuluje, zda se David Dvořák, podobně jako Mach Muradov, vrátí do OKTAGONu, skrze který se v minulosti do ligy mistrů dostal. Sám David se nechal slyšet, že je ve hře hned několik možností a že bude záležet na podmínkách. Údajně by chtěl mít podobné podmínky, jako tomu bylo v UFC, což však promotér Novotný komentoval s tím, že je to v podstatě nereálné. Těžko tedy říct, kam Dvořák zamíří, ale každopádně mu na stole přistála jedna zajímavá výzva.


Kdo chce kam… Růžička může místo milionového zápasu se Sivákem putovat do vězení?

„Davide Dvořáku, budeš zápasit v muší váze, bantamu a nebo prostě jen budeš nadále rušit zápasy? Nech mě, abych ti na tvůj rekord přidal sedmičku,“ poslal Jonas Magard výzvu směrem k Dvořákovi, ke které připojil i líbající emoji.

„Ups, zapomněl jsem, že vlastně nemáš rád trashtalk,“ přisadil si pak ještě Žralok s odkazem na Davidovu osobnost. Dvořák totiž opravdu není vyznavačem ostrých výměn, ale většinou za sebe nechává mluvit své činy v kleci.

Zápas Magard vs Dvořák nezní vůbec špatně a navíc by byl jistě o uvolněný titul, ale je otázkou, zda Dvořák do OKTAGONu zamíří a pokud ano, jestli půjde do muší váhy a nebo vyššího bantamu. Zkrátka je ve hře stále ještě hodně otazníků.




Magard si výzvou zadělal na problém

„Zaznamenali to lidi u nás ve firmě. Já jsem říkal, že je na to sazebník ve smlouvě, tak ať mu to pošlou. Jonas je živel. Dělá samozřejmě věci, které se mi nelíbí. Tohle je jedna z nich určitě. Je to mimo, neloajální a nepřemýšlivá věc. On je impulzivní. Někde něco viděl a něco ho dojalo nebo nasralo, tak něco udělal. Jeho manažer se k tomu nějakým způsobem vyjádřil. Jsem mu říkal, že u nás není 14 dní i s cestou. Chce být světový, ale myslí si, že se dá všechno přejít? Nedá. Nevím. Ale jde to mimo mě a já tím nežiju… Nezvedl se mi tep ani o jedno bití,“ reagoval ve svém vysílání Ondřej Novotný mna to, že Magard vyzýval Siváka do Clash of the Stars.

„Pochvalu za to nedostal. Dostane za to vystavenou pokutu za porušení smlouvy. Myslím, že trest je jasný a jdeme dál. Je na to sazba.“




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Eskiev vs ?

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Polívka vs Cordero

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs Shadrin

Gabal vs Staines

Smajić vs Bolander

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs ?

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *