Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Patrik Záděra vyhlíží další zápas! Co říká na výkon svého otce v Bare Knuckle?

Patrik Záděra vyhlíží další zápas! Co říká na výkon svého otce v Bare Knuckle?

Český postojář Patrik Záděra má poměrně nabitý program. V září ho čeká titulový souboj na turnaji RFAxIAF, ale ještě předtím pojede opět dobývat Rusko, kde se představí na dalším galavečeru RCC Fair Fight. My jsme se Patrika zeptali, jak probíhá příprava, ale také na jeho otce, který nedávno debutoval v organizaci Valhalla Fighting.


Pos*al se?! Pirát reaguje na kritiku, že má strach z Macha Muradova

Ahoj Patriku, tvoje zápasové tempo nepolevuje a nyní tě čeká titulový souboj v RFA s Dominikem Bereczkim. Co očekáváš od svého soupeře?

Ahoj, před titulovým zápasem s Bereczkim mě čeká ještě zápas v Rusku na turnaji RCC Fair Fight, který se koná už 16.8.. Takže ještě je přede mnou jedna těžká překážka. Na tu se teď soustředím ze všeho nejvíc.

S kým a kde se aktuálně připravuješ na titulový zápas, který proběhne už 21.9. v pražském O2 universum?

Příprava jede neustále ve Spejbl Gymu s mými nejlepšími trenéry Ondrou Hutníkem a Michalem Vančurou a samozřejmě se všemi bojovníky ze Spejbl Gymu.

Nedávno ses představil také na turnaji RCC Fair Fight, kde ses blýsknul parádním výkonem a získal cenné vítězství na body nad Rodionem Sheremetem. Jak tento duel zpětně hodnotíš a je možné, že se v RCC Fair Fight představíš znovu?

Souboj s Rodionem byl opravdu hodně těžký. Soupeř byl připravený se přebíjet celý tři kola a byl to opravdu tvrďák. Naštěstí jsem byl tvrdší a vítězství bylo na mé straně. Další souboj mě čeká už teď 16. srpna a bude to další tvrdý bojovník.

Nemohu se nezeptat také na tvého otce Petra, který se představil podle pravidel Bare Knuckle v organizaci Valhalla Fighting, kde ale bohužel padl. Co jsi říkal na jeho výkon?

Táta super, na to kolik let mu je, tak udělal skvělou show a nastoupil proti bojovníkovi, který jako jediný vítězí na světové úrovni, takže mu patří pouze respekt. 

Život zápasníka je poměrně složitý, máš nějaké sponzory, kteří ti „ulehčují“ tvojí profesionální kariéru a podporují tě?

Je to složité, ale každý dělá to, co ho baví a co mu opravdu jde. Mně jde tenhle sport, baví mě to a dělám vše tak, abych v každém zápase zvítězil. Popravdě někdy je to těžší. Sponzorů mam jen pár. Jen pár těch pravých, za což jsem strašně rád. Především bych chtěl poděkovat firmě Čech a syn, která je se mnou od úplného začátku mé kariéry. Dále firme RSVISION, která mi také pomáhá v každé přípravě nemalými sponzorskými dary a nakonec Mlýn Perner. Pan Perner pro mě udělal hodně jak ve sportu, tak v mém životě, za což jsem moc vděčný.

Mockrát ti děkuji za rozhovor. Máš na závěr nějaký vzkaz pro fanoušky?

Drazí fanoušci a drazí hejtři. Sledujte vše, co se bude dít. Bude to opravdu velké!




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *