Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Paddy Pimblett před nejtěžším zápasem kariéry přiznal velké problémy v přípravě

Paddy Pimblett před nejtěžším zápasem kariéry přiznal velké problémy v přípravě

Pimblett

Součástí blížícího se turnaje UFC 304, který se koná v Manchesteru, bude i další zápas domácí hvězdy Paddyho Pimbletta, který má za sebou výhru nad veteránem Tonym Fergusonem, za kterou moc pozitivních ohlasů nesklidil. Nyní však může získat skalp dalšího zkušeného veterána Greena, který posledně naprosto zničil Millera. Pro Pimbletta to bude nejtěžší zápas kariéry, na který Paddy neměl úplně nejideálnější přípravu.


Čtvrtina organizace je pryč! Promotér Novotný vysvětluje masivní propouštění

Pimblett přiznal, že si během přípravy několikrát říkal, že věci zkrátka nejdou tak, jak by měly, takže trenér dokonce uvažoval o tom, že se souboj zruší, protože na něj Paddy není připravený. Věděl jsem, že se mi v hlavě dějí různé věci, které se pak propisovaly do přípravy,“ řekl Pimblett během mediálního dne před UFC 304. „Když mi trenér Paul Rimmer řekl, že mě kvůli tomu do zápasu asi nepustí, tak jsem byl samozřejmě naštvaný. Nebyl jsem s ním spokojený. Byl jsem naštvaný. Ale samozřejmě je to můj trenér, je jako můj druhý táta. Stará se jen o mé nejlepší zájmy. Od té chvíle jsem však měl jednu z nejlepších příprav, jaké jsem kdy zažil, a to několik posledních týdnů.

Jak jsem řekl, čtyři, pět, šest týdnů před zápasem jsem si říkal: ‚Panebože, tohle je nejhorší příprava v mém životě a já jdu do pravděpodobně svého nejtěžšího zápasu‘. Ale posledních pár týdnů bylo prostě kvalitních a já se těším, až se znovu postavím do oktagonu a toho idiota Kinga Greena zmlátím.“




UFC 304: Startovka

Leon Edwards vs. Belal Muhammad 2
Tom Aspinall vs. Curtis Blaydes 2
Bobby Green vs. Paddy Pimblett
Muhammad Mokaev vs. Manel Kape
Arnold Allen vs. Giga Chikadze
Nathaniel Wood vs. Daniel Pineda
Molly McCann vs. Bruna Brasil
Mick Parkin vs. Łukasz Brzeski
Oban Elliott vs. Preston Parsons
Sam Patterson vs. Kiefer Crosbie
Christian Leroy Duncan vs. Gregory Rodrigues
Modestas Bukauskas vs. Marcin Prachnio
Shauna Bannon vs. Alice Ardelean
Caolán Loughran vs. Jake Hadley




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *