Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Ulice ho semlela? Hříšník Růžička si sype popel na hlavu a popisuje změny k lepšímu

Ulice ho semlela? Hříšník Růžička si sype popel na hlavu a popisuje změny k lepšímu

Růžička

Součástí proma na mega souboj Sivák vs Růžička bylo i zatýkání Tadeáše Růžičky, kterému se zprvu nikdo moc nedivil. Mawar má totiž za sebou hodně temné období, kdy se dostal do střetu se zákonem, z čehož si odnesl přísnou podmínku, kterou není vůbec těžké proměnit a skončit tak ve výkonu trestu. Tomu se však chce bojovník samozřejmě vyhnout, takže prý udělal změny, které mají zaručit, že bude kráčet po správné cestě.


Tak to je škoda! Vlasto Čepo má bohužel pro fanoušky špatnou zprávu

„Měl jsem docela dlouhé období temna. Taky se z toho dlouho dostávám. Všechno začíná být lepší, díky Bohu. Díky Bohu za lidi, které mám kolem sebe. Děkuji za lidi, rodinu, kamarády, protože bez nich bych tu teď nebyl. Všechno jde k lepšímu. Makám! Našel jsem zase disciplínu a cestu, takže jenom trénuji,“ rozpovídal se Růžička na tiskové konferenci, že musel udělat hodně změn, aby se vydal na správnou cestu. „Bylo toho víc, ale začalo to toxickým vztahem a pak se to dál nabalovalo. Pořád jsem mluvil o ulici, až mě stáhla dolů.“

Růžička pak na rivalu Sivákovi ocenil, že dokázal vybudovat kariéry, aniž by k sobě přitáhl nějakou velkou kontroverzi a udělal chyby. „Myslím si, že jsem udělal ještě větší,“ kontroval Sivák. „Dobrý, ale nejsi debil, co by to dal na IG. Ale mně přepnulo, chápeš?“ sypal si Růžička popel na hlavu. Evidentně si totiž dobře uvědomuje, že si přidělal větší starosti tím, co na svém IG profilu sdílel.




RFA x IAF 2 už v září

„Brichta zabojuje v Praze o titul RFA! Rok po úvodním společném galavečeru organizací RFA a IAF se fanoušci dočkali znovu. Akce s názvem RFA x IAF Special Title Night dostává své pokračování a opět na ní nebudou chybět největší hvězdy domácí MMA scény. Hlavní hvězdou večera bude Leo Brichta, který se po velmi dlouhé době vrací na česko-slovenskou MMA scénu.

V souboji o šampionský pás Real Fight Arena ho čeká duel na 5×5 minut proti elitnímu rakouskému bojovníkovi Arbimu Mezhidovovi. Budou opět Brichtovy bomby, nebo Mezhidov poprvé úspěšně obhájí post krále lehké váhy? A nezůstaneme jen u toho!




V Praze nebudou chybět ani nejkontroverznější postavy česko-slovenské scény. Tadeáš „Mawar“ Růžička se po roce od zisku titulu opět vrací na domácí půdu a Václav „Baba Jaga“ Mikulášek bude moci odčinit poslední diskvalifikaci ve svém RFA debutu. Po šokujícím triumfu nad Davidem Hoškem se Viktor Červinský stal šampionem střední váhy a nic jiného než úspěšnou obhajobu si v žádném případě nepřipouští.

Matěj Kozubovský je v RFA nadále neporažený a nic na tom nezměnil ani poslední zápas s elitním Maďarem Csabou Tóthem, kterého knockoutoval v poslední minutě 3. kola. RFA x IAF Special Title Night opět přinese neuvěřitelné zápasy a nezapomenutelné momenty, které si nesmíš nechat ujít. Přijď podpořit do Prahy svého favorita a buď svědkem korunovace nových šampionů,“ lákají organizace na svůj společný turnaj, který nabídne hned několik titulových bitev.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *