Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Francis Ngannou po tragické ztrátě oznámil návrat do MMA! Kdy, kde a s kým?!

Francis Ngannou po tragické ztrátě oznámil návrat do MMA! Kdy, kde a s kým?!

Ngannou

Francis Ngannou se nám naposledy představil v boji s boxerským titánem Joshuou, na kterého nestačil a naopak byl tvrdě ukončen. Vydělal si však pořádný balík peněz, na který by si v MMA jen tak nesáhl. I přesto se však začalo spekulovat o návratu do klece, který však zmařila tragická ztráta syna, po které Predátor potřeboval čas, aby si utřídil myšlenky. Nyní to však vypadá, že je návrat na spadnutí!


Tak se to nakonec přeci jen podařilo! MMA výrazně mění svá pravidla

Už jsou to více než dva roky, co jsme naposledy viděli Francise Ngannou v akci v rámci smíšených bojových umění. Na začátku roku 2022 totiž Francis bojoval se svým bývalým tréninkovým partnerem Ganem, kterého udolal na body i přesto, že šel do souboje hodně zraněný.

Nyní se očekává, že v roce 2024 se Ngannou vrátí do sportu, ve kterém si udělal jméno, a bude debutovat ve svém novém domově, kterým je Professional Fighters League (PFL). Bývalý šampion těžké váhy organizace Ultimate Fighting Championship (UFC) podepsal s touto organizací smlouvu na začátku roku 2023 a od té doby dvakrát boxoval.

V době Ngannouovy nepřítomnosti vyhrál PFL turnaj Renan Ferreira, který v posledním zápase za pouhých 21 sekund zničil držitele Bellator titulu v těžké váze Ryana Badera. Ngannou nyní ví, kdy se dočká svého dlouho očekávaného debutu.




„Myslím, že Renan Ferreira je pro mě teď ten pravý soupeř,“ řekl Ngannou v pořadu The Joe Rogan Experience. „Říkám o něm lidem už skoro dva roky. Je velmi atletický. Rychlé ruce, kolena, velmi atletický. Myslím, že to bude on. To je to, na čem PFL pracuje. Někdy v říjnu. Pracují na říjnu. Ještě to není definitivní, ale mluvili o 19. říjnu někde na Blízkém východě.“

PFL má s šejky velmi dobré vztahy, takže se dá očekávat, že se podobně velký souboj odehraje právě v tomto regionu. Duel Ferreira vs Ngannou jistě slibuje hodně zajímavou podívanou. Obzvlášť, když vlastně nevíme, jak na tom Francis po letech pauzy je. V poslední době totiž pracoval hlavně na postoji a konkrétně boxu, což mohlo jeho styl výrazně změnit. Vzpomeňme si na Conora, který už po boxu s Floydem v podstatě nebyl stejný a nasbíral celou řadu proher.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *