Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Konečně jsme se dočkali! Sivák a Růžička znají termín milionového zápasu

Konečně jsme se dočkali! Sivák a Růžička znají termín milionového zápasu

Sivák Růžička

Jestli má domácí postojová scéna zápas, na který se fanoušci už roky těší, tak je to bitva Sivák vs Růžička, o které se už mnohokrát spekulovalo, ale zatím jsme jí bohužel nedostali. To se však nyní mění. Na tiskové konferenci organizací RFA a IAF bylo totiž potvrzeno, že události posledních dní byly promem k souboji, který už zná své datum i místo.


Mach Muradov odhaluje, jaký vztah má se šampionem Patrikem Kinclem

Jeden z trenérů Tadeáše Růžičky sice záměr předčasně vyzradil, ale i tak se organizace RFA a IAF postaraly o nápadité promo, které alespoň chvíli hýbalo domácí scénou. Kdyby se vše podařilo udržet pod pokličkou, tak by to bylo ještě o něco lepší, i když se samozřejmě našli mnozí, kteří upozorňovali, že jde o promo. Mělo se však za to, že na zápas v organizaci Clash of the Stars, což se nepotvrdilo.

Oba borci totiž nastoupí v rámci organizace RFA, kde drží tituly. Kdy na souboj dojde? Budeme si muset ještě nějakou dobu počkat. Bitva je totiž potvrzená na polovinu února v Ostravě. Čekání však nebude až tak dlouhé, když vezmeme v potaz, jak dlouho se o možné bitvě mluví. A jak podtitul „milionový zápas“ naznačuje, ve hře budou miliony, o které si oba borci řekli.

Kdo podle vás vyhraje?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...




Události posledních dní
















Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *