Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Speciální RFA x IAF titulová akce v Praze nabídne i souboj dvou krásek

Speciální RFA x IAF titulová akce v Praze nabídne i souboj dvou krásek

RFA

V září nás čeká druhý velký společný turnaj organizací RFA a IAF, na kterém budeme mít šanci vidět celou řadu titulových bitev. Do akce jsou Brichta, Mikulášek, Záděra a další známá jména domácí scény. Dojde však i na jeden zajímavý ženský zápas.


Konečně jsme se dočkali! Sivák a Růžička znají termín milionového zápasu

„V jediném dívčím zápase galavečera se 21.9. v Praze utkají dvě nekompromisní bojovnice – Garbaczewská vs Key – v boxu ve váhové kategorii do 68 kg.

Garbaczewská má za sebou úspěšnou amatérskou kariéru s bilancí 3 vítězství a 1 porážky, a také jeden profesionální zápas. Na svůj zápas se připravuje ve Spejbl gymu.

Na druhé straně ringu bude stát Key, která po svém prvním profesionálním MMA zápase přešla k boxu a nyní trénuje pod vedením reprezentačního trenéra Tomiho Kida Kováče. Kdo z těchto dvou neústupných bojovnic bude slavit vítězství? Přijď a zažij to na vlastní kůži!“ potvrdily organizace IAF a RFA duel Key vs Garbaczewská.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I Am Fighter (@iaf_iamfighter)




RFA x IAF 2

„Brichta zabojuje v Praze o titul RFA! Rok po úvodním společném galavečeru organizací RFA a IAF se fanoušci dočkali znovu. Akce s názvem RFA x IAF Special Title Night dostává své pokračování a opět na ní nebudou chybět největší hvězdy domácí MMA scény. Hlavní hvězdou večera bude Leo Brichta, který se po velmi dlouhé době vrací na česko-slovenskou MMA scénu.

V souboji o šampionský pás Real Fight Arena ho čeká duel na 5×5 minut proti elitnímu rakouskému bojovníkovi Arbimu Mezhidovovi. Budou opět Brichtovy bomby, nebo Mezhidov poprvé úspěšně obhájí post krále lehké váhy? A nezůstaneme jen u toho!

V Praze nebudou chybět ani nejkontroverznější postavy česko-slovenské scény. Tadeáš „Mawar“ Růžička se po roce od zisku titulu opět vrací na domácí půdu a Václav „Baba Jaga“ Mikulášek bude moci odčinit poslední diskvalifikaci ve svém RFA debutu. Po šokujícím triumfu nad Davidem Hoškem se Viktor Červinský stal šampionem střední váhy a nic jiného než úspěšnou obhajobu si v žádném případě nepřipouští.

Matěj Kozubovský je v RFA nadále neporažený a nic na tom nezměnil ani poslední zápas s elitním Maďarem Csabou Tóthem, kterého knockoutoval v poslední minutě 3. kola. RFA x IAF Special Title Night opět přinese neuvěřitelné zápasy a nezapomenutelné momenty, které si nesmíš nechat ujít. Přijď podpořit do Prahy svého favorita a buď svědkem korunovace nových šampionů,“ lákají organizace na svůj společný turnaj, který nabídne hned několik titulových bitev.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *