Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » „Je to mimo hru,“ vysvětluje Novotný o situaci kolem Matěje Peňáze

„Je to mimo hru,“ vysvětluje Novotný o situaci kolem Matěje Peňáze

Novotný

Součástí turnaje OKTAGON 58, který se konal na začátku června v Edenu, měl být i titulový duel Kincl vs Peňáz, na který se scéna hodně těšila, ale nakonec jej nedostala. Šampion byl totiž nucen odstoupit a poté se celá situace extrémně vyhrotila. Místo náhradní bitvy Peňáz vs Čepo došlo na celou řadu výměn, což skončilo tím, že Money prohlásil, že už v OKTAGONu nechce pokračovat, což však není tak snadné, protože má platnou smlouvu. Dočkáme se v blízké době nějakého posunu?


Tak se to nakonec přeci jen podařilo! MMA výrazně mění svá pravidla

Hodně lidí se mě ptá na Matěje. Řeknu to tak, že jsme v komunikaci a někam se posouváme. Nechci o tom ještě moc mluvit, abych neříkal něco, co nechce, abych řekl, protože je to tenký led, tak budu chodit opatrně,“ zmínil promotér Novotný ve svém vysílání, že je s Matějem v kontaktu, což je dobrá zpráva.

Zatím není vyhráno, ale zdá se, že strany se snaží najít nějaký kompromis, tak uvidíme, jakých dalších vyjádření se v blízké době dočkáme. V nejlepším případě bychom se mohli v blízké době dočkat potvrzení nějakého zápasu, ale na to je samozřejmě zatím brzy. Jisté je, že titulový duel Kincl vs Peňáz výhledově nedostaneme.

„Myslím si, že je to mimo hru. S Matějem jsme se bavili, ale zatím ne o zápasu. Domluvili jsme se, že se potkáme. Teď je všechno na Matějově straně, ale já, organizace ani Patrik nemůžeme čekat. Potkáme se v srpnu, takže pak uvidíme, kam to půjde,“ reagoval Novotný pro Sport.cz na dotaz, zda je ve hře varianta souboje Kincl vs Peňáz. Místo toho se spekuluje o duelu Kincl vs Engizek, který se odehraje na turnaji OKTAGON 62 ve Frankfurtu na rekordní akci.




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Eskiev vs ?

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Polívka vs Cordero

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs Shadrin

Gabal vs Staines

Smajić vs Bolander

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs ?

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *