Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Váhová šikana? Jake Paul prozradil, kolik vážil v souboji s Perrym

Váhová šikana? Jake Paul prozradil, kolik vážil v souboji s Perrym




Bývalý youtuber Jake Paul si buduje pověst boxera, který si své soupeře pečlivě vybírá a dbá na to, aby byli výrazně menší než on, a to samé platilo i minulou sobotu, kdy vstoupil do ringu s dalším UFC veteránem Mikem Perrym. Původně se měl Paul utkat s bývalým boxerským šampionem v těžké váze Mikem Tysonem, ale 58letý boxer ze zápasu odstoupil kvůli zdravotním problémům. Místo zrušení akce si Paul vybral nového soupeře, kterým se stal zmíněný Mike Perry.


VIDEO: Zpečetil si osud? Takhle měl prý Růžička v podmínce napadnout dalšího člověka

Paul si připsal své desáté vítězství v profesionálním boxu, když Perryho ukončil v šestém kole. Perry, který většinu své MMA kariéry bojoval ve welterové váze, v pátek večer před zápasem navážil 88,9 kilogramů, což je nejvíce, co kdy v zápase vážil. Paul naproti tomu navážil 90,7 kilogramů, což na první pohled nevypadá jako velká váhová výhoda. 

Navzdory tomu Paul prozradil, kolik vážil v noci ze soboty na neděli, kdy se v boxerském ringu utkal s Mikem Perrym. Jeho odhalení přišlo v reakci na Conora McGregora a dalších zápasníků, kteří na X (dříve Twitter) napsali, že bojuje s někým o 18 kilogramů lehčím než on. 




„Lidé pořád něco říkají o váhovém rozdílu. Mluví o 40ti librách (18,1 kg). Já měl v tu noc 212 liber (96,2 kg), takže tam byl 10 liber (4,5 kg) rozdíl, to je v boxu běžné,“ prohlásil Jake Paul. McGregor není jediný, kdo bývalého youtubera youtubera kritizuje za jeho způsoby vybírání soupeřů, protože komentátor a bývalý šampion UFC Michael Bisping také obvinil Paula z toho, že si vybírá menší zápasníky, které pak „šikanuje“. 

Předtím, než se Paul rozhodl bizarně vyzvat šampiona UFC v polo-těžké váze Alexe Pereiru, vedli s dvaatřicetiletým Perrym rozhovor v přímo ringu a Paul se podělil o to, co mu Perry údajně řekl. „Říkal jen: ‚Člověče, jsi o tolik rychlejší, jsi tak rychlý, že jsem nemohl nic dělat, máš tak tvrdé údery, máš tvrdší údery než moji tréninkoví parťáci, nebyl jsem na to připravený‘, pořád ty samé sra*ky,“ tvrdil Paul.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *