Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Promotér Novotný vysvětluje, za jakých okolností dopadne bitva Kincl vs Muradov

Promotér Novotný vysvětluje, za jakých okolností dopadne bitva Kincl vs Muradov

Novotný Muradov Kincl

Ve chvíli, kdy bylo potvrzeno, že se do OKTAGONu vrací Mach Muradov, se hned začalo spekulovat o možné titulové bitvě Kincl vs Muradov, kterou jsme měli dostat už v XFN, ale nakonec na ní nedošlo. Nyní se však znovu otevřela cesta, která však nebude úplně snadná.


Tak se to nakonec přeci jen podařilo! MMA výrazně mění svá pravidla

„Myslím si, že by to nedávalo smysl, aby šli spolu hned. Ani jeden z nich to nijak zvlášť nechtěl, ale myslím si, že je dobře to postupně vybudovat, ať na to máme trochu čas,“ vysvětlil promotér Novotný pro Sport.cz.

Pokud by však oba borci své další zápasy vyhráli, tak by asi vzájemná bitva byla na stole, „Je to možný scénář, ale plánování ob krok je vždycky náročné, speciálně v MMA. Askham je ultra zvíře, bývalý šampion KSW, který dokonce bojoval i s Chalidovem. Porazil ho. Mach má před sebou určitě těžký zápas, což platí i pro Patrika, který bude před jejich případným duelem obhajovat titul. Pokud by oba vyhráli, tak dává smysl, aby šli spolu, to je jasné.“




Kníže upozorňuje, co by mohlo duel zhatit

„Tenhle zápas je hodně aktuální, ale nabízí se otázka, jestli vůbec bude. Příští rok má být Tipsport Gamechanger ve střední váze, a pokud tam půjde Patrik, tak se asi nepotkají, protože si myslím, že Mach tam jít nechce. Netouží po tom zápasit každé dva měsíce, což chápu, také bych to tak nechtěl, protože hrozí riziko zranění. Jsou tu sice velké peníze, o tom žádná, ale myslím si, že je rozhodnutý do toho nejít,“ upozornil trenér a mentor Monster Kníže, že by se jeho svěřenec Muradov s Kinclem v blízké době potkat nemusel a vlastně má pravdu.

Zatím to sice nebylo potvrzeno, ale pokud vše půjde dobře, což zatím vypadá, že ano, tak bychom se příští rok mohli dočkat milionové pyramidy ve střední váze, kam by jistě Patrik Kincl rád zamířil, protože by byl jasným favoritem na celkovou výhru. Mach se však už s předstihem nechal slyšet, že o podobný projekt zájem nemá, protože nechce zápasit tak krátce po sobě. Pokud by se tedy duel Kincl vs Muradov nestihl letos, tak bychom si na něj mohli pěkně počkat.




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Eskiev vs ?

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Polívka vs Cordero

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs Shadrin

Gabal vs Staines

Smajić vs Bolander

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs ?

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *