Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Promotér Novotný odhaluje, na čem ne/vázne trilogie Vémola vs Végh 3

Promotér Novotný odhaluje, na čem ne/vázne trilogie Vémola vs Végh 3

Novotný

Všechny tři hlavní strany, tedy OKTAGON vedení, Vémola i Végh, se po turnaji OKTAGON 58, v jehož hlavním zápase se vzájemná série mezi domácími legendami srovnala na 1:1, shodly, že by mělo dojít k trilogii. Nyní však bude záležet na tom, na jakých podmínkách se všichni domluví, kde se dá očekávat poměrně litý boj, protože je jasné, že oba veteráni si budou chtít znovu hezky vydělat. Obzvlášť, když turnaj OKTAGON 58 bořil všemožné rekordy a dá se očekávat, že trilogie by měla podobný výsledek.


To byste neuhodli! Končící Vémola odhalil, komu by nejradši předal titul šampiona

„Neřekl bych, že to na něčem konkrétním vázne, ale myslím si, že to není potřeba dělat hned. Máme měsíc po turnaji a oba si potřebují odpočinout. Samozřejmě o tom mluvíme, ale spíš lehce. Taky si potřebuju odpočinout, protože jsem zmačkaný, za půl roku jsem měl den volna a dovolené mi zatím nestačí. Jsem takový, že si chceme jako tým v srpnu odpočinout, protože nemáme žádný turnaj, tím pádem se nám pak bude chtít o všem povídat. Člověk totiž musí mít nápady, neboť já osobně jsem prázdná schránka, jedu z posledních sil. Chci se trochu schovat před světem,“ vysvětlil promotér Novotný pro Sport.cz, proč se s jednáním nespěchá.




Nejvíce zaznívá, že by na vyvrcholení trilogie mohlo dojít příští rok zase v Edenu, „Nápady mám, ale jednak vám to neřeknu, což je jasné, ale nejen já potřebuju cítit lásku a zápal. Poslední dobou jsem si říkal, že jsem chodil jako do práce, což mě nebaví, proto to nedokážu. Palo to má stejně, vyplivaní jsou i naši lidé. Nemůžu jen tak přijít a říct: Uděláme to takhle. Potřebuju přijít s jasnou představou a mít vítr. V tu chvíli tým šlape. Teď jsme vyčerpaní, já sám jsem vyždímaný jako citron. Survivor mě úplně sežral, stejně tak další věci, které mám. Do toho nás žene i fotbalový stadion v Německu, který chceme udělat velkolepě. Nápady jsou, ale musíme to milovat, což teď neplatí.“




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Eskiev vs ?

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Polívka vs Cordero

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs Shadrin

Gabal vs Staines

Smajić vs Bolander

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs ?

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *