Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Promotér Novotný přibližuje, jak to aktuálně vypadá s trilogií Vémola vs Végh 3

Promotér Novotný přibližuje, jak to aktuálně vypadá s trilogií Vémola vs Végh 3

Novotný

Karlos Vémola sice na turnaji OKTAGON 58 ukončil kariéru, ale udělal to hodně lišácky a mazaně. Rukavice totiž nenechal přímo v kleci, ale věnoval je vedení organizace a rivalu Véghovi s tím, že pokud má ještě někdy zápasit, tak jedině v rámci velkolepé trilogie, na které se začalo hned pracovat. Jak to tedy aktuálně vypadá?


VIDEO: Tak ve spárech zásahové jednotky po Růžičkovi skončil i rival Sivák

„Mluvíme o tom a odpovědí je, že se toho můžeme dočkat, protože v Attilovi je to přesně tak silné jako v Karlosovi po prvním zápase. Karlos to řekl jasně. Za mě je to spíše pravděpodobnější než ne,“ prozradil Novotný pro Sport.cz.

„Dokážu si představit cokoli, jsem otevřený všemu. On se paradoxně v odvetě cítil nejlépe, byl nejvíc zdravý, a možná nejlépe připravený, což už je otázka na něj. Kariéru ukončil i neukončil, tím pádem by mu nikdo neměl extrémně za zlé, kdyby tam zase vlezl. Netlačím na to, ale zároveň se tomu nevyhýbám. Je to na jeho chuti i na tom, co se bude dít. Pokud se do něj bude někdo navážet, což v Německu už začalo, tak uvidíme, jak to dlouho zvládne držet v sobě. Karlos je megaloman.




Sice řekl, že končí a nechce jít hned zpět, ale evidentně se to v něm pere. Je to otázka na něj, ale na nikoho z nich netlačím, protože se nejvíc vyplatilo dávat těmhle klukům prostor, protože pokud se na ně tlačí, tak to není jejich rozhodnutí. Říkám, že je možné cokoliv.“

Zdá se tedy, že je trilogie opravdu hodně reálná, ale bude záležet na tom, jak se zúčastněné strany domluví. Nejvíce se asi bude řešit místo a finanční podmínky. Vémola jistě bude chtít znovu stejně jako rival, takže vyjednávání s vedením bude na Véghovi, který je však v tomto ohledu hodně zkušený. Obzvlášť když se veřejně ví, že turnaj OKTAGON 58 boural všechny možné rekordy.




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Eskiev vs ?

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Polívka vs Cordero

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs Shadrin

Gabal vs Staines

Smajić vs Bolander

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs ?

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *