Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Bývalý šampion UFC prosí zápasníky, aby přestali bojovat s Jakem Paulem

Bývalý šampion UFC prosí zápasníky, aby přestali bojovat s Jakem Paulem




Bývalý šampion UFC prosí MMA bojovníky, aby přestali zápasit v boxerském ringu s Jakem Paulem poté, co minulou sobotu přejel dalšího bývalého zápasníka UFC. Paul je již delší dobu obviňováno z toho, že si cíleně vybírá menší soupeře, protože pokračuje v budování rekordu s lidmi, kteří nejsou ortodoxní boxeři.


Tohle už nesmažete? Vašek Sivák má špatnou zprávu pro Spejbl Gym

Mike Perry je posledním MMA bojovníkem, který pocítil schopnosti bývalého youtubera, neboť minulou sobotu Jake Paul ukončil Perryho v šestém kole a pokračoval tak ve své neporazitelnosti proti soupeřům z MMA prostředí. Bývalý šampion UFC v bantamové váze Aljamain Sterling nyní prosí MMA bojovníky, aby přestali s Paulem zápasit v boxerském ringu a vyzývá ho, aby začal bojovat s opravdovými boxery. 

„S každým zápasem se sice zlepšuješ, ale chceme tě teď vidět bojovat s boxery tvé velikosti, tvého stejného dosahu, se vším ostatním, aby už nevznikla žádná jednostranná podívaná, protože podle mě to tak zatím opravdu je,“ začal Sterling vysvětlovat ve videu na svém kanálu na YouTube.




„Viníme z toho Jakea Paula, nebo bojovníky, kteří tyhle zápasy pořád berou? Já jen říkám, že si ti kluci musí uvědomit, že je skutečně atletický, zkušený a že se jen zlepšuje, protože je mladý a je mnohem větší než vy! Přestaňte brát tyhle šílené zápasy v boxu. Pokud by mě něco bavilo, muselo by to být MMA,“ řekl Sterling.

Hlavním důvodem, proč Paul dokáže zlákat bojovníky, aby proti němu vzali zápas, je to, že pravděpodobně jde o velký výdělek pro bojovníky, kteří se většinou blíží ke konci kariéry nebo už odešli do důchodu. „Lidi, bojovníci MMA po celém světě, přestaňte prosím bavit Jakea Paula tím, že se zavážete podepsat smlouvu, nemusíte to dělat, pokud nejste jeho velikosti, držte se prosím dál,“ dodal bývalý šampion UFC.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *