Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Muradov vysvětluje, proč už se do UFC nevrátí, i když vedení naznačilo možnost

Muradov vysvětluje, proč už se do UFC nevrátí, i když vedení naznačilo možnost

Muradov

Mach Muradov dostal před časem hodně nepříjemnou zprávu. Navzdory tomu, že si z posledních dvou zápasů odnesl výhru a NC, ho totiž vedení informovalo, že se s ním kvůli zrušení zápasu s Pereirou loučí, což bylo hodně přísné rozhodnutí, které však Mach přijal se ctí a zamířil zpět do OKTAGONu. Nakonec se přeci jen objevila šance na návrat do UFC, ale tu už prý Muradov určitě nevyužije.


Vašek Sivák ostře komentuje vyhrocenou potyčku s rivalem Růžičkou

„Už nechci. Teď mi sice sdělili, že to můžeme projednat, ale stalo se to, že mi řekli, abych zápasil. Všichni ale ví, že když to není podle nich, tak zruší smlouvu, o čemž mě také informovali. Mysleli si, že kývnu a udělám, co řeknou. Měl jsem zápasit s Michelem Pereirou, ale chtěl jsem v červnu, což by bylo o čtyřicet dnů později. Řekli mi, buď vezmu tenhle termín, nebo zrušíme smlouvu. Tak se zrušila. Pro mě je nejdůležitější zdraví,“ rozpovídal se Muradov, že UFC naznačilo, že by byla cesta zpět, ale tu Mach nevyužije.

„Nechci tam, tady jsem spokojený. Viděl jsem, jak mě tady lidi přivítali, a těším se na návrat. Určitě ale nebudu dlouho zápasit. Hodně lidí taky říká, abych šel do Tipsport Gamechangeru, kde jsou top bojovníci, ale já bych tenhle sport nedělal, pokud bych se někoho bál. Miluju všechno kolem toho. Kdo to nezažil, tak neví.“

V OKTAGONu ho čeká zápas na konci září, kdy se v Brně utká s Askhamem, což slibuje hodně zajímavou podívanou, která nejspíš rozhodne o dalším titulovém vyzyvateli.




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Eskiev vs ?

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Polívka vs Cordero

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs ?

Askham vs Muradov

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs ?

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *