Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Další společnost! Conor McGregor rozšiřuje své obchodní impérium

Další společnost! Conor McGregor rozšiřuje své obchodní impérium




Bývalý dvojnásobný šampion UFC Conor McGregor si opravdu bere k srdci rady rapera a producenta Jay-Zho, protože není jen obchodník. Je to velký byznysmen. Irská superstar pokračuje v rozšiřování svého působení mimo oktagon a McGregorovým nejnovějším počinem je založení…


Rivalita stále žije! Karlos Vémola reaguje na rýpanec od Patrika Kincla

Irský zápasník pokračuje v rozšiřování svého působení mimo MMA a McGregorovým nejnovějším počinem je založení vlastní nahrávací společnosti se sídlem v jeho rodné zemi. Nová značka s názvem Greenback Records je označována za první velké vydavatelství založené v Dublinu, protože McGregor na tomto projektu spolupracuje s Richardem Buckem a Julianem O’Brienem. O této novince jako první informoval irský Sunday World.

Očekává se, že McGregorovo vydavatelství bude „multižánrovým“ producentem s umělci, kteří získají spravedlivý podíl na zisku, a očekává se, že jim budou vyplaceny částky, které jsou „v současné době v tomto odvětví neslýchané“. „Jsem nadšený, že mohu založit první velkou irskou nahrávací společnost v odvětví, o které se již nějakou dobu velmi zajímám,“ řekl McGregor k zahájení činnosti. „Je to možnost přijít a nabídnout hudebním umělcům férové podmínky a náležitě je odměnit za jejich talent.“




„Tento průmysl, stejně jako ostatní, potřeboval už dlouho generální opravu. Jsem nadšený z toho, že já, McGregor Sports & Entertainment, budu spolupracovat s Richardem a Julianem jako zakladateli a uvedeme Greenback Records v život!“ Greenback Records již údajně podepsalo smlouvy s řadou umělců, ačkoli spolu se spuštěním labelu nebyla učiněna žádná oznámení. 

Založení vlastní nahrávací společnosti je pro McGregora jen posledním z dlouhé řady podnikatelských záměrů, které zahájil od doby, kdy se stal největším tahounem v historii UFC. Především McGregor založil vlastní značku whiskey Proper No. 12, kterou nakonec prodal společnosti Proximo Spirits v transakci v údajné hodnotě 600 milionů dolarů. McGregor si samozřejmě odnesl velkou část těchto peněz jako původní zakladatel značky, kterou stále propaguje. Uvedl také na trh pivo Forged Irish Stout, značku, která v posledních měsících pokračuje v expanzi na nové trhy po celém světě. McGregor se v dubnu stal také spoluvlastníkem společnosti BKFC. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *