Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Vašek Sivák ostře komentuje vyhrocenou potyčku s rivalem Růžičkou

Vašek Sivák ostře komentuje vyhrocenou potyčku s rivalem Růžičkou

Jestli má domácí postojová scéna nějaký zápas, na který se fanoušci už roky těší, tak je to jistě bitva dvou předních postojářů Sivák vs Růžička. O souboji se mluví už hodně dlouho a dokonce byla nabídka na stole, ale RFA prý nedokázalo splnit finanční požadavky. Spekuluje se tedy, že by duel mohlo doručit Clash of the Stars, které má jiné finanční možnosti a které by jistě válku dokázalo i zajímavě vypromovat. Základ je navíc hotový, protože je evidentní, že se oba bojovníci nemaní v lásce. To se ukázalo i na videu, které koluje sociálními sítěmi.


Co se to děje?! UFC šampion Alex Pereira reaguje na výzvu od Jakea Paua

Na IG story uživatelky Lary Rose se objevilo video, na kterém jsou nejspíš Vašek Sivák a Tadeáš Růžička. Jedním z hlavních aktérů, kterému jde vidět do obličeje a který i mluví, by měl být Růžička, ale údajný Sivák stojí zády. Má však na hlavě svou tradiční luxusní kšiltovku a navíc je na story označený, takže nejspíš půjde o něj, i když to není jisté, takže posuďte sami. Jisté je, že se situace rychle vyhrotí s tím, že padají nabídky, aby se šlo ven. Jak vše pokračovalo? To se možná od některého z aktérů dozvíme.




Sivák poslal jasný vzkaz

„Vůbec se k tomu nebudu vyjadřovat. Měl jsem ho chytit hned za držku,“ poslal Sivák na svém IG profilu jasný vzkaz, kterým víceméně potvrdil, že k potyčce nejspíš došlo. Detaily konfliktu zatím nejsou známy. Oba borci se totiž mnohokrát potkali na RFA akcích a tiskových konferencích, kde nepůsobili jako vyhrocení rivalové, ale možná už se schyluje k souboji, tak se pracuje na promu, které by bylo asi hodně zajímavé.




Zápas by mohlo doručit Clash?

„Nedopadlo to kvůli penězům, ale myslím si, že tenhle zápas by mohl proběhnout také v Clashi. Bavili jsme se o tom a myslím si, že by nejlepší možnost byla příští rok v O2 areně. Už se to pomalu blíží,“ prozradil Mawar pro Sport.cz.

RFA finanční nároky nechtělo splnit, ale bizarní organizace Clash of the Stars by mohla. Vlastně by to pro ní dávalo smysl, protože by tak ke své akci přitáhla i obrovské množství fanoušků bojových sportů. Dva miliony za výplaty jsou sice hodně, ale Clash má přeci jen trochu jiné možnosti a koncept, takže existuje naděje, že bitvu dvou předních domácích postojářů přeci jen uvidíme. Sivák navíc potvrdil, že by se bizarní stáji nebránil a Růžička už v Clash bojoval, takže naděje rozhodně je.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *