Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Biden vs Hasbulla? Elitní zápasníci UFC si dobírali amerického prezidenta!

Biden vs Hasbulla? Elitní zápasníci UFC si dobírali amerického prezidenta!

Hasbulla je osobnost sociálních sítích, která si získala popularitu díky svým vtipným videím a spojení s Khabibem Nurmagomedovem a Islamem Makhachevem. Hasbulla natočil mnoho vtipných skečů, v nichž mluví o zápasech s bojovníky UFC. Nyní Renato Moicano a Gilbert Burns měli zvláštní debatu, ve které došlo na spojení prezidenta USA Bidena a Hasbully.


Tohle už nesmažete? Vašek Sivák má špatnou zprávu pro Spejbl Gym

Od té doby, co založil svůj vlastní podcast Show Me the Money, si zápasník lehké váhy UFC Renato Moicano úspěšně vytvořil početnou fanouškovskou základnu. Komunita nyní poznává osobitý Moicanův humor, který mu pomohl lépe předávat svá „poselství“. Nedávno se to projevilo, když s Gilbertem Burnsem debatoval o bizarním tématu týkajícím se Hasbully a Joea Bidena. 

Renato Moicano a Gilbert Burns nedávno zveřejnili svůj nový podcast, kde hovoří o různých věcech. Během rozhovoru o americké politice položil Moicano Burnsovi vtipnou otázku týkající se hypotetického souboje mezi americkým prezidentem Joem Bidenem a Hasbullou. Hasbulla je dvacetiletý chlapík, který se narodil s genetickou vadou, která mu znemožnila normální růst. A proto i v dospělosti vypadá jako malé dítě s vysokým pisklavým hlasem, ale v obličeji stárne. 

„Snadné vítězství pro Hasbullu, opravdu snadné vítězství,“ odpověděl na bizarní otázku Burns. „Takže, kolik Joe Bidenů porazí Hasbullu? To je dobrá otázka. Pět Bidenů může porazit Hasbullu? Mysli logicky,“ pokračoval Moicano. „Myslím, že patnáct. Je starý a hrozně pomalý,“ reagoval Burns. „Patnáct? Porazit jednoho Hasbullu? Myslím, že podceňuješ Hasbullu,“ dodal se smíchem Moicano.

Gilberta Burnse čeká souboj s Seanem Bradym, který bude hlavním zápasem turnaje UFC Fight Night v Las Vegas. Moicano půjde do akce o tři týdny později, když se 28. září představí v hlavním zápas turnaje UFC v Paříži, kde se střetne s domácí hvězdou Benoitem St. Denisem. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *