Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Jake Paul reaguje na rozzuřeného McGregora, který dal Perrymu padáka

Jake Paul reaguje na rozzuřeného McGregora, který dal Perrymu padáka

Paul McGregor Perry

Souboj Paul vs Perry měl hodně zajímavou dohru v podání Conora McGregora, který se samozřejmě opřel do Paula, ale zároveň jako spolumajitel organizace BKFC oznámil, že Perry v boxu bez rukavic končí a může si hledat nové angažmá. Perry je přitom vlastně tváří BKFC, takže je to něco, jak kdyby Dana White Conora vyhodil z UFC poté, co prohrál s Floydem. Co na to Jake Paul?


Ty kráso, tak to je návrat! Mach Muradov má před sebou hodně velkou výzvu

„Jake Paul je největší sráč, kterého jsem kdy viděl. Měl navrch tak 40 liber, za což samozřejmě mohou steroidy, kvůli kterým se mu zvětšuje hlava. I přesto byl v ringu úplně posraný. Někdo by ho už měl konečně pořádně otestovat, aby se vědělo, co bere. To se však nestane. Navrch pak ještě vyzve staříka Tysona, který má za sebou zdravotní problémy? To je opravdu k popukání,“ rozjel se Conor McGregor tradičně na sociálních sítích.

Nit suchou však nenechal ani na Perrym, kterému vlastně šéfuje, protože už nějaký pátek spoluvlastní organizaci BKFC, ve které je Mike největší hvězdou, „Perry, jsi propuštěn, takže si můžeš jít do té své nové organizace. Hodně štěstí, máš padáka.“

Perry totiž před soubojem oznámil vlastní organizaci, kde se bude zápasit v malých rukavicích s tím, že se nemůže jít na zem, ale je možné soupeře na zemi dobíjet a používat lokty, takže primárně postoj s tím, že pádem na zem duel nekončí.




Paul to předpověděl?

„Je docela na hlavu, že Perryho vyhodil, když je to BKFC šampion,“ reagoval Paul na tiskové konferenci. „Očekával jsem to však. Říkal jsem, že se to stane a ono se to také stalo. Conor do svého koně vkládal velké naděje, které však nedopadly na úrodnou půdu. Říkal jsem, že Perryho zničím a pořádně tím Conora naseru. On pořád něco komentuje. Je pořád na jachtě a sociálních sítích, ale víte, kde není? V kleci nebo ringu. Může si tedy říkat, co jen chce, ale je evidentní, že se mě bojí. Bojí se Paula z Disney Channelu.“

O možném souboji Paul vs McGregor se už spekuluje roky, ale zatím jsme se mu ani nepřiblížili. Ir má totiž v UFC smlouvě ještě dva zápasy, takže se na tom v blízké době asi ani nic nezmění.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *