Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Je bez práce?! Rozzuřený McGregor reaguje na Paula a má pro Perryho špatnou zprávu

Je bez práce?! Rozzuřený McGregor reaguje na Paula a má pro Perryho špatnou zprávu

McGregor

UFC prezident Dana White se před bitvou Paul vs Perry nechal slyšet, že pokud Mike uspěje a bývalého YouTubera ukončí, tak mu věnuje další smlouvu s ligou mistrů, což je velká motivace. Perry však bohužel neuspěl a naopak byl ukončen, za což si od šéfa McGregora vyslechl sakra hodně kritiky.


Ty kráso, tak to je návrat! Mach Muradov má před sebou hodně velkou výzvu

„Jake Paul je největší sráč, kterého jsem kdy viděl. Měl navrch tak 40 liber, za což samozřejmě mohou steroidy, kvůli kterým se mu zvětšuje hlava. I přesto byl v ringu úplně posraný. Někdo by ho už měl konečně pořádně otestovat, aby se vědělo, co bere. To se však nestane. Navrch pak ještě vyzve staříka Tysona, který má za sebou zdravotní problémy? To je opravdu k popukání,“ rozjel se Conor McGregor tradičně na sociálních sítích.

Nit suchou však nenechal ani na Perrym, kterému vlastně šéfuje, protože už nějaký pátek spoluvlastní organizaci BKFC, ve které je Mike největší hvězdou, „Perry, jsi propuštěn, takže si můžeš jít do té své nové organizace. Hodně štěstí, máš padáka.“

Perry totiž před soubojem oznámil vlastní organizaci, kde se bude zápasit v malých rukavicích s tím, že se nemůže jít na zem, ale je možné soupeře na zemi dobíjet a používat lokty, takže primárně postoj s tím, že pádem na zem duel nekončí.




MMA komunita doufala, že právě Perry by mohl Paula konečně ukončit, ale bohužel se znovu projevila váhová a výšková převaha v kombinaci s boxerskými zkušenostmi. Perry je tak další jméno na Paulově seznamu, kde už je i Askren, Woodley, Silva nebo Diaz. Na bývalého YouTubera tak dokázal vyzrát jen boxer Fury, který jej porazil na body. Proti MMA hvězdám je zatím Paul neporažený a asi to tak ještě nějakou chvíli zůstane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOME OF FIGHT (@homeoffight)

 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *