Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Nebojí se! Jake Paul reaguje na ukončení Perryho a posílá výzvu Pereirovi

Nebojí se! Jake Paul reaguje na ukončení Perryho a posílá výzvu Pereirovi

Paul Pereira

Jake Paul měl původně 20.7. boxovat s legendou Mikem Tysonem, ale souboj musel být ze zdravotních důvodů na straně železného Mikea odložen, takže se našla náhrada v podobě UFC veterána Perryho. Ten se po konci v lize mistrů prosadil v boxu bez rukavic a stal se vlastně tváří celého sportu, takže se do něj vkládaly velké naděje, i když bylo jasné, že box bez rukavic a box jsou dvě hodně odlišné disciplíny. To se bohužel v souboji potvrdilo, takže jsme viděli další triumf Paula a ukončení MMA osobnosti.


Ty kráso, tak to je návrat! Mach Muradov má před sebou hodně velkou výzvu

Jake Paul, bohužel pro MMA komunitu, splnil svůj slib a ukončil zápas s „Králem násilí“, když Mika Perryho třikrát knockdownoval a v šestém kole ho konečně ukončil.

„Je to opravdu velký tvrďák,“ reagoval Paul po souboji. „Je mi líto, že mi jeho ukončení trvalo tak dlouho. Patří mu respekt. Prostě jsem však moc silný a dokázal jsem ho hodně natrefovat. To je víceméně to, co jsem od zápasu čekal. Hned v prvním kole šel na prdel, ale přežil to. Mike Tyson je další na řadě.“

Tím však Paul s domlouváním dalších zápasů neskončil, „Pereiro, mluvil si o tom, že chceš jít do boxu. Já jsem tady král. Můžeš to zkusit a dáme si to spolu. Chci Pereiru. Právě jsem porazil BKFC šampiona. Na kontě mám skalpy UFC šampionů. Pereira chce boxovat, tak si to dejme. Po Tysonovi se utkáme.“

Duel Paul vs Pereira zní sakra zajímavě, ale dá se předpokládat, že vedení UFC svou hvězdu do boxu nepustí. I když v tomto případě by White přeci jen mohl udělat výjimku, protože je šance, že by Poatan Paula zničil. No, uvidíme, jak se situace vyvine, ale jistě by šlo o mega zápas pro všechny strany, který by přilákal pozornost komunit kolem boxu, MMA a bojových sportů obecně.




MMA komunita doufala, že právě Perry by mohl Paula konečně ukončit, ale bohužel se znovu projevila váhová a výšková převaha v kombinaci s boxerskými zkušenostmi. Perry je tak další jméno na Paulově seznamu, kde už je i Askren, Woodley, Silva nebo Diaz. Na bývalého YouTubera tak dokázal vyzrát jen boxer Fury, který jej porazil na body. Proti MMA hvězdám je zatím Paul neporažený a asi to tak ještě nějakou chvíli zůstane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOME OF FIGHT (@homeoffight)

 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *