Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Další tvrdé KO! Pirát Krištofič hodně nečekaně vyzval Vémolu na odvetu

Další tvrdé KO! Pirát Krištofič hodně nečekaně vyzval Vémolu na odvetu

Pirát Vémola

Hostem turnajem OKTAGON 59, který se konal v Bratislavě, byl samozřejmě i Pirát Krištofič, který byl potvrzen jako hlavní hvězda listopadového turnaje OKTAGON 63, který se koná rovněž v Bratislavě. V souvislosti se Samuelem se spekulovalo o možném souboji s Machem, ale Pirát má v hledáčku jiné jméno, kterému hned poslal i hodně ostrou výzvu.


Ty kráso, tak to je návrat! Mach Muradov má před sebou hodně velkou výzvu

„Pro začátek bych rád řekl, že už jsem po ostrově v plné síle. Samozřejmě si užívám rodinu, ale už jsem v procesu. Držím stravu a mám jasně dané tréninky. Zjistil jsem, že po posledním zápase jsem 72. bojovník na Fight Matrixu v rámci polo-těžké váhy. Bratislava nebyla vyprodaná, takže bych chtěl doručit velký zápas.

Je tu jeden člověk, který si na mě zase otevíral pusu, že by mě prý z 10 zápasů v 9 případech porazil. Pak však odešel do důchodu. Já bych si klidně v polo-těžké váze, pokud má plnou pusu těchto ostrých řečí, že mě 9 krát z 10 porazí, dal odvetu. Karlíto, já ti v Bratislavě ukážu, že tě jako cibulku zase zasadím do země“ vyzval Pirát nečekaně Vémolu, kterého v posledním zápase šokujícím způsobem ukončil via KO.

Vémola však poté opravdu zmiňoval, že se nechal unést a že by jinak Piráta jistě v dalších zápasech porazil a nyní k tomu možná dostane příležitost. Terminátor sice ohlásil konec kariéry s tím, že se vrátí jen na trilogii s Véghem, ale víme, jak to v MMA s důchody chodí. Souboj by navíc jistě přilákal obrovské množství pozornosti.




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Polívka vs Cordero

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs ?

Askham vs Muradov

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs ?

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *