Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » „Máme spolu nevyřízené účty!“ Dočkáme se bitvy mezi Khamzatem a Stricklandem?

„Máme spolu nevyřízené účty!“ Dočkáme se bitvy mezi Khamzatem a Stricklandem?

Přestože Sean Strickland prohrál v posledních letech pouze titulový s Dricusem du Plessisem, je pevně přesvědčen, že je dalším titulovým vyzyvatelem. Od prohry s du Plessisem na turnaji UFC 297 se Strickland oklepal a minulý měsíc na galavečeru UFC 302 porazil Paula Costu. Nyní se však dostal do přestřelky s Khamzatem Chimaevem!


Tohle už nesmažete? Vašek Sivák má špatnou zprávu pro Spejbl Gym

Minulý měsíc se měla vrátit také neporažená hvězda s bilancí 13-0, Khamzat Chimaev. Bohužel pro „Vlka“ onemocněl jen několik týdnů před hlavním zápasem UFC v Saúdské Arábii a nemohl tak nastoupit proti bývalému šampionovi Robertu Whittakerovi. Třicetiletý Chimaev zatím nemá žádné oficiální datum příštího zápasu, ale už se podělil o to, jak očekává, že na konci tohoto roku dostane titulovou šanci. Při celkovém pohledu na situaci byl Chimaev dotázán také na Stricklanda, se kterým absolvoval společný trénink v Xtreme Couture v Las Vegas. 

Sean Strickland nedávno tvrdil, že na společném tréninku „byl lepší než Khamzat“, což se „Vlkovi“ samozřejmě nelíbilo. Když čečenský rodák otevřel téma jejich společného sparringu, objevil se zcela nový příběh. Nemluvě o tom, že to pro Seana Stricklanda nebylo příjemné.




„Vypráví, že mě porazil na tréninku ve sparringu,“ řekl Chimaev novináři Aslanbeku Badaevovi. „Ale kolem bylo hodně kluků, kteří viděli, jak ho škrtím a mlátím. Bylo to dokonce natočeno na kameru. Takže máme nějaké nevyřízené účty. Bylo by dobré zjistit, kdo je lepší uvnitř oktagonu.“

Khamzat Chimaev by se měl brzy vrátit do akce. Chimaev se plně uzdravil z nemoci, která ho donutila zrušit zápas s Robertem Whittakerem a konečně může opět bojovat. Čečenec zažije svůj návrat na galavečeru UFC 308 v Abú Dhabí.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *