Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Jake Paul jízlivě reaguje na předpověď McGregora, že Perry vyhraje

Jake Paul jízlivě reaguje na předpověď McGregora, že Perry vyhraje

Paul McGregor Perry

Bývalý YouTuber a nyní boxer Jake Paul se měl o víkendu utkat s legendárním bývalým šampionem Mikem Tysonem, ale místo toho se postaví bývalému zápasníkovi UFC a nyní hvězdě Bare Knuckle FC Miku Perrymu. Conor jako spolumajitel BKFC samozřejmě vkládá naděje do Perryho, na což má Paul jasný názor.


VIDEO: Málem ukázala víc, než chtěla! Zajícová stínuje v titěrných plavkách

Perry se s Paulem utká v sobotu večer na Floridě poté, co zastoupil Mikea Tysona, který byl nucen odstoupit ze zápasu s Paulem poté, co trpěl zánětem vředu. Po odchodu z UFC se Perry etabloval jako přední boxer Bare Knuckle FC (Box bez rukavic), když vyhrál všech pět svých zápasů v organizaci, kterou spoluvlastní Conor McGregor.

Asi nikoho nepřekvapí, že Conor McGregor podporuje právě zlatého chlapce Bare Knuckle Fighting Championship Mikea Perryho a přeje si, aby z očekávaného střetu s Jakem Paulem vyšel jako vítěz. V sobotu 20. července si Perry navlékne desetiuncové rukavice, aby se v Amalie Areně v Tampě na Floridě utkal s Paulem v boxu. Pro Perryho to bude první tradiční boxerský zápas po téměř deseti letech. 

„Je jasné, že si stojí za svým koněm, ale v sobotu večer uvidíte, co jsem udělal jejich nejlepšímu bojovníkovi,“ řekl Paul na tiskové konferenci před zápasem. „Ztrapním celou jejich ligu.

Vždyť ten chlap nemá žádné dovednosti. Jsou to jen rváči, idioti, pouliční frajírci, kteří nemají ponětí o tom, co je potřeba, aby člověk podal skvělý boxerský výkon. Conor McGregor si může říkat, co chce, ale ani on se mnou nebude bojovat.

Jakmile však knokautuju Mikea Perryho, tak si vezmu na mušku Conora. On do toho však nepůjde, protože ví, co by se stalo. Dobře viděl, co jsem udělal Diazovi, který ho porazil. Conore, vysaď kokain, jdi do gymu a začni hlavně vyhrávat zápasy. Pak si spolu možná můžeme promluvit o tom, že se utkáme a vyděláme obrovský balík peněz.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *