Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » White nebude rád! McGregor odhaluje, do jaké organizace zamíří po konci v UFC

White nebude rád! McGregor odhaluje, do jaké organizace zamíří po konci v UFC

McGregor

Navzdory mnoha slibům a plánům na návrat Conora McGregora do UFC stále marně čekáme. Snad bychom se však měli dočkat ještě letos, protože sám Ir by rád naplnil kontrakt, ve kterém mu zbývají ještě dva zápasy. Poté by byl volný a mohl by zamířit do jiných organizací, o čemž už má poměrně jasnou představu.


VIDEO: Málem ukázala víc, než chtěla! Zajícová stínuje v titěrných plavkách

Na středeční tiskové konferenci organizace BKFC v Marbelle, kterou McGregor sám pořádal, Ir vyjádřil zájem o případný přestup do BKFC po skončení smlouvy s UFC, která čítá ještě dva zápasy.

„Co se mě týče, mám ještě nějaký obchod s Ultimate Fighting Championship, kde mám dva zápasy, které mi zbývají do konce smlouvy,“ řekl McGregor. „Ale určitě tu máme na pódiu tři zápasníky v lehké váze a já to všechno sleduji. Nejsem tu nahoře jen jako majitel. Jsem hráč-manažer, brzy budu sám usilovat o titul.“

McGregor i prezident BKFC David Feldman po celou dobu tiskové akce zdůrazňovali, že se soustředí na získávání špičkových volných zápasníků. Feldman uvedl, že organizace v současné době jedná s Yoelem Romerem, a naznačil, že další nejmenovaný volný borec již byl podepsán a čeká se na oznámení.

„Blíží se konec mé smlouvy. Zbývají mi dva zápasy. Je to tady velmi, velmi vzrušující organizace. Jak by ne? Jak byste se nemohli podívat na to, že se stanete mistrem světa ve dvou sportech v něčem tak divokém, jako je organizace pro zápasy bez rukavic. Máme i peníze. Máme peníze. I tady jde o velké výplaty – velké platy, velké show, velké novinky a vytoužený titul mistra světa v divoké a nebezpečné hře. Pro každého skutečného bojovníka je to vše, co chce slyšet. Peníze, moc, respekt – to všechno Bare Knuckle Fighting Championship nabízí.“

McGregor předpovídá duel Paul vs Perry

Perry se s Paulem utká v sobotu večer na Floridě poté, co zastoupil Mikea Tysona, který byl nucen odstoupit ze zápasu s Paulem poté, co trpěl zánětem vředu. Po odchodu z UFC se Perry etabloval jako přední boxer Bare Knuckle FC (Box bez rukavic), když vyhrál všech pět svých zápasů v organizaci, kterou spoluvlastní Conor McGregor.

Asi nikoho nepřekvapí, že Conor McGregor podporuje právě zlatého chlapce Bare Knuckle Fighting Championship Mikea Perryho a přeje si, aby z očekávaného střetu s Jakem Paulem vyšel jako vítěz. V sobotu 20. července si Perry navlékne desetiuncové rukavice, aby se v Amalie Areně v Tampě na Floridě utkal s Paulem v boxu. Pro Perryho to bude první tradiční boxerský zápas po téměř deseti letech. 

Od té doby se rodák z Flintu v Michiganu proslavil jak v UFC, tak jako elitní rváč BKFC, který si zajistil výhry nad řadou bývalých světových šampionů, včetně Eddieho Alvareze, Luka Rockholda a Thiaga Alvese. McGregor, který v dubnu šokoval komunitu bojových sportů oznámením, že koupil část BKFC, nabídl svou podporu populárního Perry na sociálních sítích a zároveň sdílel klip z Perryho rozhovoru tváří v tvář s Jakem Paulem. „Bare Knuckle FC in the house!“ (Bare Knuckle FC je v domě!) napsal McGregor na Instagram stories.

Conor McGregor mezitím stále usiluje o to, aby se jeho „největší comeback v dějinách bojových sportů“ stal skutečností. Bývalý držitel dvou titulů v různých vahách měl být 29. června hlavní hvězdou turnaje UFC 303 proti bývalému šampionovi Bellatoru Michaelu Chandlerovi. Ze zápasu však opět sešlo. McGregor potřeboval jen několik týdnů na uzdravení, a tak navrhl, že optimální termín návratu by byl srpen nebo září. Nyní to však vypadá, že se jeho návratu dočkáme až na prosincovém turnaji UFC 310.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *