Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » „Nevím, jak to funguje!“ Khamzat reaguje na milionový krypto podvod na fanoušky

„Nevím, jak to funguje!“ Khamzat reaguje na milionový krypto podvod na fanoušky

Není to zase tak dávno, co se předpovídalo, že by se z Khamzata Chimaeva mohla stát jedna z největších hvězd UFC. Vlk totiž doslova kosil jednoho soupeře za druhým, ale poté přišly zdravotní problémy a kontroverze. Chimaev se totiž veřejně spojuje s diktátorem Kadyrovem a po výhře nad Usmanem dokonce požádal, aby ho vůdce poslal na bojiště, kde by mohl v jeho jméně zabíjet. Aby toho nebylo málo, tak doslova okradl své fanoušky o miliony. Zápasník UFC se nyní vyjádřil k obvinění z podvodu ohledně krypto mincí SMASH. Prozradil, že o kryptoměnách nic neví, kdo tedy udělal chybu?


VIDEO: Málem ukázala víc, než chtěla! Zajícová stínuje v titěrných plavkách

Khamzat Chimaev byl obviněn z účasti na „crypto loupeži“ poté, co své stoupence povzbudil k nákupu nového memecoinu založeného na Solaně s názvem Smash. Vlk propagoval memecoin Smash na několika sociálních sítích, čímž zvýšil hodnotu tokenu až na 0,01 SOL, tedy 1,35 dolarů. To, co se stalo poté, vás bude šokovat. Ani ne 24 hodin po velkém promování ze strany Chimaeva došlo k masivnímu výprodeji, v jehož důsledku coin SMASH klesl o více než 91 % své hodnoty na 0,004 SOL (0,53 USD) za token. Za propadem měl totiž stát právě Chimeav a jeho tým, což se některým fanouškům podařilo přímo vypátrat.

Khamzat Chimaev veškerá tvrzení o klamání svých fanoušků odmítá. „Vlk“ také prohlásil, že nemá dostatek času na to, aby se kryptoměnou zabýval. Poté, co ZachXBT, uživatel, který je známý vyšetřováním krypto podvodů, odhalil, že vývojový tým zmíněné mince nakoupil až 78 % vlastní zásoby ve snaze pump-and-dump. Po tomto odhalení byl Khamzat Chimaev pod drobnohledem fanoušků. Několik stran zapojených do obchodu, jeho manažer a vedoucí vývojového týmu mince SMASH se museli k celé záležitosti vyjádřit a obvinění popřít.




Chimaev se k míře svého zapojení vyjádřil v rozhovoru s ruským youtuberem Aslanbekem Badaevem. Khamzat prozradil, že ho jeho manažer navedl k propagaci mince SMASH, a tvrdí, že jeho manažer „jednal hloupě“. „Také jsem v této kryptoměně udělal chybu,“ řekl Vlk. Ruský bojovník také uvádí, že jeho znalosti ohledně kryptoměn zůstávají téměř nulové.

„Nemám ani čas se podívat, co to je a jak to funguje,“ řekl Khamzat Chimaev. Ruský bojovník tvrdí, že věřil svému manažerovi a udělal chybu. Uvedl také, že jednoho pachatele přiměl, aby se za své pochybení omluvil. Chimaev také tvrdí, že požene k odpovědnosti ty, kteří ho do této situace dostali. „Teď hledáme viníky. Jednoho jsme našli. Donutili ho natočit video, že je to jejich vina. A ty ostatní taky najdeme a donutíme je, aby se za to omluvili.“ řekl Khamzat. Omluva však fanouškům „ztracené“ peníze nevynahradí… 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *