Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Málem ukázala víc, než chtěla! Zajícová stínuje v titěrných plavkách

VIDEO: Málem ukázala víc, než chtěla! Zajícová stínuje v titěrných plavkách

Zajícová

Veronika Zajícová, která v poslední zápase přetrhla smolnou sérii 3 proher v řadě a vylepšila svou bilanci na 2-3, se nechala slyšet, že by se jednou chtěla dostat do UFC, za což se jí mnozí vysmáli. Veronika však věří, že je její sen reálný, byť se rozhodně nenaplní hned, ale bude vyžadovat hodně práce a let. Ani na dovolené však neustává s tréninkem, díky čemuž fanoušci dostali zajímavý pohled na stínování v titěrných plavkách.


OKTAGON potvrdil masivní propouštění! Tahle jména už v organizaci neuvidíte

Zajícová své fanoušky na sociálních sítích ráda provokuje, takže není divu, že jí mnozí vybízejí, aby si založila nějaký pikantní profil, což zatím mladá zápasnice odmítá. Aktuálně je však v Chorvatsku, kde neustává s tréninkem, díky čemuž dostali fanoušci pohled na zajímavé stínování.




Sen o UFC

„Mám prostě svůj cíl, který je taková ta nejvyšší meta – to je UFC. Nic víc jakoby není. Určitě je to pořád můj cíl, ale neříkám, že tam půjdu teď, za rok, za tři roky nebo za čtyři. Já tam můžu jít klidně až za 10 nebo 15 let,“ vysvětlila Zajícová pro Viral Life, že UFC je její ultimátní cíl, který je však aktuálně hodně daleko. Je to však meta, které by jednou chtěla dosáhnout, což není nereálné, ale zatím je to hodně nepravděpodobné. Pokud se však Veronice bude i nadále dařit a vylepší bilanci do pozitivních čísel, tak by naděje rozhodně mohla vzrůst. Navíc by jí mohl pomoct i vzhled a obliba na sociálních sítích.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viral_Life (@viral_life.official)




Zajícová má naději! Příkladem je nová UFC posila

Alice Ardelean se může pochlubit více než třemi miliony sledujících na TikToku, půl milionem odběratelů na Instagramu a více než 100 000 lajky na OnlyFans. To jsou impozantní čísla, i když její bilance 9-5 v MMA žádný velký respekt nebudí. Jsou však tato čísla dost působivá na to, aby jí to zajistilo místo v UFC? Vzhledem ke všem rušením zápasů, která UFC trápí, zřejmě ano.

Ardelean z Birminghamu nahradí zraněnou Ravenu Oliveiru a 27. července 2024 se na UFC 304 v anglickém Manchesteru utká se Shaunou Bannon. Není to úplně z čistého nebe – už v květnu populární hvězda sociálních sítí oznámila, že bude bojovat v nadcházející sezóně Contender Series.




„Podpis smlouvy s Alicí Ardelean ze strany UFC je ostudou organizace,“ napsal Shawn Bitter z Cageside Press na X (dříve Twitter). „Pravděpodobně nejhorší podpis v historii a to si nedělám legraci. Ardelean není bojovnice, je to hvězda TikToku.

Ardelean má příšernou bilanci 9-7. Vyhrála posledních pět zápasů, ale proti komu? Taková škoda, že nejlepší propagace na světě se nestará o ‚nejlepší talenty na světě‘.“

Při vyhledávání hesla „Alice Ardeleanová“ se spíš než záběry ze zápasů objeví nekonečná videa, na nichž Alice vrtí zadkem před kamerou. Svou šanci dokázat, že se umí držet v první lize, dostane za dva týdny, kdy se UFC vrátí do Anglie na UFC 304.




 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Alice Ardelean (@aliceardelean)

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Alice Ardelean (@aliceardelean)

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Alice Ardelean (@aliceardelean)




UFC 304: Startovka

Leon Edwards vs. Belal Muhammad 2
Tom Aspinall vs. Curtis Blaydes 2
Bobby Green vs. Paddy Pimblett
Muhammad Mokaev vs. Manel Kape
Arnold Allen vs. Giga Chikadze
Nathaniel Wood vs. Daniel Pineda
Molly McCann vs. Bruna Brasil
 Mick Parkin vs. Łukasz Brzeski
Oban Elliott vs. Preston Parsons
Sam Patterson vs. Kiefer Crosbie
 Christian Leroy Duncan vs. Gregory Rodrigues
Shauna Bannon vs. Alice Ardelean
 Modestas Bukauskas vs. Marcin Prachnio




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *