Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Skvělé zprávy i pro Procházku?! Jan Blachowicz odhaluje termín svého návratu

Skvělé zprávy i pro Procházku?! Jan Blachowicz odhaluje termín svého návratu

Blachowicz

Bývalý šampion Jan Blachowicz se nám naposledy představil v boji v polovině roku 2023, kdy v polo-těžké váze přivítal nováčka Alexe Pereiru. Byť si v prvním kole nevedl vůbec špatně a přenesl boj na zem, tak nakonec těsně prohrál na body. Následně měl bojovat s Rakićem, ale nakonec musel na operaci s oběma rameny, což si vyžádalo delší léčení. Nyní je však Janek zpátky!


OKTAGON potvrdil masivní propouštění! Tahle jména už v organizaci neuvidíte

„Dnes ráno jsem se vzbudil, dal jsem si kávu a šel jsem na procházku se psem. Pak jsem si hrál s juniorem, takže takový normální běžný den. Pak jsem však zavolal UFC a nahlásil jsem, ať mi na prosinec připraví termín a soupeře. Najednou cítím, že se moje stará verze vrací. Jsem zpátky!“ oznámil Jan Blachowicz, že ho znovu v boji uvidíme nejspíš na konci roku, což je skvělá zpráva.

Navíc by to mohla být poměrně důležitá informace i pro Jiřího Procházku, který je aktuálně na aktivní dovolené v Portugalsku, ale výhledově se jistě bude chtít vrátit do boje. Jako soupeř se nabízí hlavně Hill, ale i Blachowicz by mohl být hodně zajímavou volbou, tak uvidíme, jak se situace vyvine. Do prosince totiž ještě daleko.




Blachowicz ostře pálil do Pereiry po jeho výzvě směrem k Izzymu

„Věděl jsem, že jsi slizák. Vyzývat Adesanyu? Jo, předvedl si skvělý výkon, ale už drž radši hubu. Máme to spolu nedořešené. V odvetě ti rozhodčí nijak nepomohou. Ubohé,“ opřel se Jan Blachowicz do rivala, což je zajímavý pohled, protože Polák je většinou hodně klidný s tím, že si na trashtalk nepotrpí. Nyní se do toho však přeci jen opřel.

„A abych vám to vysvětlil. Lidé vidí, že se většinu času chovám jako hodný člověk, ale občas se prostě naseru, jak už to tak v životě je. Jsem pořádně naštvaný, že mě okradli o výhru nad Pereirou. A teď bude zase vyzývat Adesanyu? Ať už to nechají být. Už spolu měli 4 zápasy.

Porazil mě jen těsně na body, takže to spolu máme sakra nedořešené. Říkám to tak, jak to cítím. Nezlobte se na mě. Jen jsem to ze sebe musel dostat. A tím moje řeči končí. Mířím do gymu, protože už mám soupeře a jasný cíl.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *