Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » OKTAGON oznamuje mega partnerství, které posouvá evropské MMA na novou úroveň

OKTAGON oznamuje mega partnerství, které posouvá evropské MMA na novou úroveň

OKTAGON

TISKOVÁ ZPRÁVA OKTAGON MMA: Věrný svému jménu, inspirovanému unikátním jednopalcovým úderem legendárního Bruce Lee, pokračuje projekt 1inch v posilování vazeb se světem smíšených bojových umění. Společnost 1inch je proto nadšená, že může oznámit druhou fázi svého partnerství s největší evropskou organizací OKTAGON MMA. Jeho cílem je představit publiku Web2 produkty společnosti 1inch.


OKTAGON vedení vysvětluje, proč se nedočkáme dopingových kontrol

„MMA a 1inch sdílejí společné hodnoty, jako je smysl pro dobrodružství, snaha o dokonalost a schopnost odolávat výzvám,“ říká Sergej Kunz, spoluzakladatel 1inch. „První fáze spolupráce s OKTAGON MMA byla úspěšná a jsme nadšeni, že můžeme vstoupit do další společné éry.“

V rámci druhé fáze partnerství podpoří 1inch celkem deset turnajů. První dva galavečery v rámci druhé fáze partnerství se již konaly ve Stuttgartu a Frankfurtu. Další turnaj, OKTAGON 59, je naplánován na 20. července v bratislavské Peugeot Areně v rámci prvního slovenského open-air MMA večera.

„S 1inch cítíme silné souznění mezi základními hodnotami našich značek a velice si ceníme toho, že partnerství pokračuje. Pomáhá nám naplňovat naši vizi stát se evropskou MMA Ligou mistrů,“ komentuje Pavol Neruda, spolumajitel OKTAGON MMA.




„V letošním roce se společně s 1inch, jako jedním z našich významných partnerů, chystáme psát historii uspořádáním dvou velkolepých akcí na velkých fotbalových stadionech. V Praze ji máme již s velkým úspěchem za sebou a nyní míříme do Frankfurtu, kde znovu předvedeme obrovský růst a popularitu MMA,“ pokračuje.

Všechny OKTAGON MMA turnaje podporované 1inch budou také živě streamovány na platformě DAZN.

„Těšíme se, že společně s 1inch vytvoříme pro naše fanoušky ještě nezapomenutelnější zážitky a posuneme hranice toho, co je ve světě bojových sportů možné.“




1inch je průkopnický projekt nabízející špičkové produkty a řešení finančních technologií. Společnost 1inch byla založena v roce 2019 během hackathonu v New Yorku a poskytuje uživatelům a vývojářům nejbezpečnější, nejspolehlivější a nejefektivnější nástroje pro rozvoj digitálního finančního prostoru.

1inch Swap vyniká jako přední platforma pro usnadnění nákladově efektivních a bezpečných swapů napříč různými zdroji likvidity. Peněženka 1inch Wallet je známá tím, že je jednou z uživatelsky nejpříjemnějších a nejbezpečnějších dostupných digitálních peněženek. 

Portfolio navíc nabízí špičkové sledování a přesné analýzy pro řadu finančních protokolů. V souladu se svým závazkem vůči komunitě společnost 1inch spustila v roce 2023 portál pro vývojáře, který obsahuje komplexní sadu nástrojů a služeb. Pro více informací navštivte https://1inch.io.




20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Paradeiser vs Torres

Bogdanović vs Keita

Buchinger vs Rajewski

Szabová vs Álvarez

Kníže vs Úškrt

Wawrzyniak vs Michailidis

Roušal vs Novák

Magard vs Hill

Ďatelinka vs Raška

Smolková vs Dukić




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Polívka vs Cordero

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *