Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Monster Kníže vysvětluje, proč by mega bitva Kincl vs Muradov nemusela dopadnout

Monster Kníže vysvětluje, proč by mega bitva Kincl vs Muradov nemusela dopadnout

Kincl Muradov

Organizace OKTAGON MMA na turnaji OKTAGON 58 v Edenu oznámila hodně velkou posilu, kterou je Mach Muradov, který se do žlutočerné stáje vrací po štaci v UFC, která byla předčasně ukončena ze strany vedení. Mach měl samozřejmě na stole i další nabídky, ale nakonec zvolil domácí OKTAGON, kde se nabízí bitva se šampionem Kinclem, na kterou mělo dojít už v rámci XFN. Monster Kníže však varuje, že ani nyní bychom se nemuseli dočkat.


Vedení asi bude hodně naštvané! OKTAGON šampion už oslovil i Danu Whitea

„Tenhle zápas je hodně aktuální, ale nabízí se otázka, jestli vůbec bude. Příští rok má být Tipsport Gamechanger ve střední váze, a pokud tam půjde Patrik, tak se asi nepotkají, protože si myslím, že Mach tam jít nechce. Netouží po tom zápasit každé dva měsíce, což chápu, také bych to tak nechtěl, protože hrozí riziko zranění. Jsou tu sice velké peníze, o tom žádná, ale myslím si, že je rozhodnutý do toho nejít,“ upozornil trenér a mentor Monster Kníže, že by se jeho svěřenec Muradov s Kinclem v blízké době potkat nemusel a vlastně má pravdu.

Zatím to sice nebylo potvrzeno, ale pokud vše půjde dobře, což zatím vypadá, že ano, tak bychom se příští rok mohli dočkat milionové pyramidy ve střední váze, kam by jistě Patrik Kincl rád zamířil, protože by byl jasným favoritem na celkovou výhru. Mach se však už s předstihem nechal slyšet, že o podobný projekt zájem nemá, protože nechce zápasit tak krátce po sobě. Pokud by se tedy duel Kincl vs Muradov nestihl letos, tak bychom si na něj mohli pěkně počkat.

Kincl i Muradov před časem avizovali, že se brzy dozvíme o jejich dalších zápasech, ale podle našich informací nejde o vzájemný duel, protože má každý jiného soupeře. Uvidíme však, jak se situace vyvine. Do případného startu další pyramidy je totiž stále dost času.




20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Paradeiser vs Torres

Bogdanović vs Keita

Buchinger vs Rajewski

Szabová vs Álvarez

Kníže vs Úškrt

Wawrzyniak vs Michailidis

Roušal vs Novák

Magard vs Hill

Ďatelinka vs Raška

Smolková vs Dukić




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Polívka vs Cordero

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *