Přeskočit na obsah

MMA Shorties

UFC
Domů » Věříte mu? Ankalaev sebevědomě prohlašuje, jakou jedinou věcí ho může Pereira trefit

Věříte mu? Ankalaev sebevědomě prohlašuje, jakou jedinou věcí ho může Pereira trefit

Ankalaev Pereira

Alex Pereira za posledních zhruba 8 měsíců stihl 3 zápasy, skrze které získal titul, který rovnou dvakrát obhájil, ale to neznamená, že nyní nějak poleví a dá si klídek. Naopak má už potvrzený další souboj, který proběhne už za pár měsíců. Nebude však s Ankalaevem, který je z nastalé situace hodně nesvůj.


Vašek Sivák reaguje na zadržení a problémy rivala Tadeáše Růžičky

„Myslím, že s jeho rychlostí se mě Pereira ani nedotkne,“ řekl Ankalaev v rozhovoru Aslanbeku Badajevovi. „Nejlepší, čím mě může dostat, je low kick. Jinak jsem si velmi jistý. Věřím, že ho dokážu porazit v postoji. Za to se zaručuji. Jak jsem řekl ve svých příspěvcích. Můžu s ním jen stát a štípat se. Opravdu ho chci zničit, dát mu co proto a ukázat, že jsem lepší než on.“

Ankalaev i nadále trvá na tom, že k výhře nad Pereirou nemusí využít svou zem. Místo toho avizuje přestřelky v postoji, které však většinou končí tak, že Poatan vítězí. Uvidíme tedy, jak se případně Ankalaev prosadí, protože šanci na výhru jistě má, ale otázkou je, jak velkou.




„Nemůžu uvěřit tomu, co právě oznámili. To myslí vážně? Ten týpek měl potvrzený souboj se mnou, ale byl nucen odstoupit kvůli tomu, že měl pozitivní dopingový test a i přesto nyní za odměnu dostává titulovou šanci? To snad ne, ne? Tohle je pro celý sport hrozně špatné rozhodnutí. Však na co máme žebříčky, když jsou naprosto k ničemu?“ rozzlobil se Hill, který má samozřejmě do velké míry pravdu. Na druhou stranu je Pereira jeden z nejaktivnějších šampionů v historii UFC, takže pokud si řekl o Rountreeho, tak asi vedení nemělo problém vyhovět.

„Tak nějak to chápu. Rountree má 5 výher v řadě a z toho 4 ukončení. Oba to jsou borci a to ani nemluvím o tom, jak moc je Pereira aktivní. Vlastně jsem s tím ok,“ nabídl proti-názor Stephen Thompson, který se na stejné kartě utká s Bukleym.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *