Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Veterán KSW nečekaně opouští organizaci a míří do ligy mistrů UFC

Veterán KSW nečekaně opouští organizaci a míří do ligy mistrů UFC

Organizace UFC stále více vyzobává ty největší talenty nejen evropského MMA, ať už jde o přímý přestup, nebo skrze projekt Dana White Contender Series. Nyní možná pro někoho trochu překvapivě ukázala na 32letého bývalého titulového vyzyvatele polo-těžké váhy KSW.


Dobré znamení? Matěj Peňáz prolomil ticho a poslal tajemný vzkaz

Chorvatský bojovník Ivan Erslan (14-3, 1NC) na svém profilu na Instagramu oznámil, že jeho další zápas se již neodehraje v KSW, ale v UFC! Bojovník poděkoval svému týmu za podporu a oznámil, že brzy odhalí další podrobnosti o nadcházejícím zápase. 

„S velkou radostí mohu konečně oznámit, že jsem podepsal smlouvu s největší organizací UFC na čtyři zápasy. Mé sny se staly skutečností, i když se někdy zdály být velmi vzdálené, Bůh měl pro mě vždy lepší plány, než jaké jsem si sám vytvořil. Obrovský dík patří Drazenu Forgacovi, který vždy upřednostňoval mé zájmy před svými a i v tomto případě se postaral o to, aby vše dopadlo co nejlépe a k naší oboustranné spokojenosti.“

„V současné době jsem v ATT na nejlepším místě, abych se mohl připravit na to, co přijde. Informace o zápase se objeví již brzy a já se nemohu dočkat, až oznámím, s kým budu bojovat. Mohu vám slíbit, že budu vždy hrdě reprezentovat naši rodnou zemi a že dám poslední kapku krve za to, abych odešel z klece se zdviženou rukou. Brzy se uvidíme v kleci!“

Ivan Erslan, který v roce 2019 debutoval v KSW, se rychle prosadil působivými knockouty. Jeho profesionální kariéra v polské organizaci začala bleskovým vítězstvím nad Darwinem Rodriguezem. V následujících letech Chorvat v KSW zaznamenal celkem sedm zápasů, z toho dva o mistrovský pás. Jeho bilance v této organizaci je 4-3 a prohrál pouze pouze proti tehdejším nebo budoucím šampionům. Ivan má na svém kontě čtrnáct zápasů, z nichž celých deset vyhrál knockoutem a jednou triumfoval na submisi. Minulý rok se představil na galavečeru KSW v Třinci, kde ale podlehl pozdějšímu šampionovi Rafalu Haratykovi. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *