Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Nejtvrdší klouby na světě?! Tom Aspinall odhalil nevšední cikánské metody

Nejtvrdší klouby na světě?! Tom Aspinall odhalil nevšední cikánské metody

Už dnes v noci nás čeká další číslovaný turnaj organizace UFC. Tentokrát zamíří do Anglie, kde se uskuteční očekávaný galavečer UFC 304: Edwards vs Muhammad. Na turnaji se představí také prozatímní šampion těžké váhy Tom Aspinall, který prozradil, že se před soubojem s Curtisem Blaydesem vrací k cikánským kořenům.


OKTAGON promotér Ondřej Novotný reaguje na poslední kauzu Tadeáše Růžičky

Prozatímní šampion UFC v těžké váze Tom Aspinall si máčí klouby v benzinu, aby mu ztvrdly, což je jedna z věcí, o kterých jsem neměl tušení, že existují. Nejspíš proto, že jsem nikdy neviděl klip na sociálních sítích, kde se legenda bare knuckle Joe Joyce dělí o své tréninkové metody ze staré školy.

„Chtěl jsem se uchýlit zpět k cikánským kořenům, které mám, a tak jsem si řekl, že udělám takový malý ring z balíků sena,“ řekl Aspinall v rozhovoru pro The MMA Hour. „Když přijdou asi čtyři hodiny ráno, zapnu si budík, vyjdu ven a trochu si zaboxuju v balících sena – a pak udělám starou cestovatelskou metodu, kdy si s vycházejícím sluncem namočím klouby na dvacet minut do benzínu, a to vám zpevní klouby. Tohle jsou jedny z nejtvrdších kloubů v UFC. Jsou jako skály.“

Aspinall (14-3) bude obhajovat prozatímní pás, když se 27. července v Manchesteru utká v odvetě s Curtisem Blaydesem v rámci galavečeru UFC 304. Očekává se, že vítěz se poté střetne s vítězem zápasu Jon Jones vs Stipe Miocic, aby sjednotil tituly v těžké váze UFC. 

 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *