Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » OKTAGON hlásí velkou novinku! Vémola jako konkurent pro šéfa Novotného?

OKTAGON hlásí velkou novinku! Vémola jako konkurent pro šéfa Novotného?

OKTAGON Vémola Novotný

Karlos Vémola sice po odvetě s rivalem Attilou Véghem oznámil, že končí a vrátí se jen kvůli trilogii, ale v OKTAGONu i nadále zůstává. Dokonce dostává hodně zajímavou roli, která přinese velké zpestření a vlastně i konkurenci pro šéfa Ondřeje Novotného.


Míří ke konkurenci! Clash of the Stars přišlo o svou největší hvězdu?

„Vzhledem k tomu, že končím zápasnickou kariéru, ale bojovými sporty žiju přes 30 let, tak jsem u nich chtěl zůstat a jsem moc rád, že jsme se s OKTAGONem domluvili,“ nechal se slyšet Karlos Vémola. Mezi jeho úlohy ve žlutočerné organizaci bude patřit například komentování galavečerů, vedení rozhovorů či tréninky se zápasníky. „OKTAGON se stal organizací celosvětové úrovně a těch úkolů, které jsou za uspořádáním show takových rozměrů, je celá řada,“ řekl Terminátor. „Sám Ondřej Novotný zastává v organizaci velkou spoustu rolí. Moderátor, promotér, matchmaker a mnoho dalších… A na této úrovni, na jaké dnes OKTAGON je, se to dle mého nedá ustát a jsem moc rád, že mi dávají šanci a že ho třeba v některé z jeho rolí můžu ne nahradit, ale třeba doplnit, zaskočit za něj.“




V roli komentátora Vémolu uvidíme už na turnaji OKTAGON 59, který se koná tuto sobotu v Bratislavě. Jeho kolegou bude rapper a bavič Rohony. „Karlos Terminátor Vémola si ke své moderátorské premiéře přizval aktuální hudební ikonu Rohonyho! Zapomeň na Borhyovou s Korantegem, na Zárubu s Voráčkem nebo na Svěceného s Bosákem, teď je tady Karlos & Rohony,“ potvrdila organizace OKTAGON MMA druhé komentátorské duo.

Fanoušci prý v rámci přenosu budou moct libovolně přepínat mezi dvojicí, které vévodí Novotný, a dvojicí, které vévodí Vémola. Dojde tedy na zajímavý střet, který by mohl do budoucna vést k tomu, že Terminátor některé role za svého šéfa převezme.




20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Paradeiser vs Torres

Bogdanović vs Keita

Buchinger vs Rajewski

Szabová vs Álvarez

Kníže vs Úškrt

Wawrzyniak vs Michailidis

Roušal vs Novák

Magard vs Hill

Ďatelinka vs Raška

Smolková vs Dukić




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Polívka vs Cordero

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *