Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » A sakra! Nate Diaz žaluje promotéra, který mu za Masvidala nezaplatil smluvený balík

A sakra! Nate Diaz žaluje promotéra, který mu za Masvidala nezaplatil smluvený balík

Diaz

Nate Diaz má za sebou odvetu s rivalem Masvidalem, který ho v rámci UFC dokázal porazit, díky čemuž se stal BMF šampionem. V ringu však Diaz srovnal sérii na 1:1, když zvítězil na body, což má hodně zajímavou dohru. Diaz totiž žaluje promotéra o pořádný balík peněz, který mu prý „zapomněl“ vyplatit.


Šampion a P4P král Kincl už zná svého dalšího soupeře? Kdo to bude?

Zdá se, že promotér Solomon Engel, který pořádal akci, které vévodila boxerská odveta Diaz vs Masvidal 2, dluží bývalé UFC hvězdě pořádné peníze. Nate měl totiž údajně slíbeno, že za souboj dostane 10 milionů dolarů, ale nakonec dostal „jen“ jeden. O zbytek se tedy hodlá soudit, k čemuž už vyplnil potřebné papíry.

„Engel po skončení akce zoufale volal Diazovým zástupcům a zoufale jim vyčítal, že pokud zaplatí Diazovi to, co slíbil, přijde o více peněz, než předpokládal, a že se s ním kvůli finančním ztrátám může rozvést jeho žena. Engel zašel tak daleko, že vyhrožoval, že možná bude muset vyhlásit bankrot, aby nemusel Diazovi zaplatit, co mu dluží,“ zní v žalobě, kterou podává Diazův tým. Engel prý Diazovi slíbil 1 milion dolarů předem a 9 milionů dolarů po souboji, které však už rodák ze Stocktonu nedostal.

Diaz ukázal na dva možné soupeře

„Když se nad tím jen tak letmo zamyslím, tak mě hned napadne, že bych chtěl nakopat prdel Paulovi,“ zmínil Diaz po výhře nad Masvidalem možnou odvetu s Paulem, se kterým v ringu minulý rok prohrál. „Chtěl bych vyhrát nad Leonem Edwardsem, který je momentálně nejlepším bojovníkem na světě ve váze do 170 liber. Myslím, že to je opravdu někdo, kdo skutečně přinese něco, co mohu vzít a zařadit do svého resumé, což je to, oč mi jde. Nechci žádné sranda zápasy, protože to není sranda.“

Diaz by se tedy nyní rád zaměřil na odvety. S Paulem totiž prohrál v ringu a s Edwardse v kleci, byť byl hodně blízko výhře. Na samém konci pěti-kolové bitvy totiž tvrdě trefil a Leon byl v problémech. Diaz však místo dobíjení na soupeře vesele ukazoval, díky čemuž máme sice skvělé fotky, ale Nate tak přišel o cenní sekundy, takže se nakonec k ukončení nedostal. Uvidíme tedy, jak se bude jeho další cesta vyvíjet, protože několikrát už mluvil o tom, že by se do UFC vrátil.

Jake Paul pohotově reagoval

„Nasrat! Jsi děvka, která odmítla mou nabídku na zápas v PFL za 15 milionů dolarů. Masvidal je jinak mimochodem taky k hovnu,“ pálil Paul do rivala, kterého v ringu porazil.

Po výhře se pak řešila možná odveta, kterou chtělo zaštítit právě PFL, ale zdá se, že se strany nedohodly. Diaz je totiž jeden z mála borců, které si nemůžete jen tak koupit, protože dělá jen to, co chce a co se mu líbí, díky čemuž ho mají fanoušci tak moc v oblibě.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *