Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Falešné informace? Jaké mega zápasy UFC plánuje do konce roku?

Falešné informace? Jaké mega zápasy UFC plánuje do konce roku?

UFC

Fanoušci jsou zatím v očekávání, jakou show přinese galavečer UFC 306, který se koná v The Sphere v Las Vegas. Právě v souvislosti s touto akcí se objevily informace o tom, že bychom měli dostat dvě velké titulové bitvy, což však Ariel Helwani uvádí na pravou míru a odhaluje, jaké mega zápasy chce organizace do konce roku doručit.


VIDEO: Ty kráso! UFC po letech odhalilo, jak Khabib plival na McGregora a nadával mu

Francouzsko-kanadští komentátoři UFC během skončeného turnaje UFC Fight Night: Namajunas vs. Cortez uvedli, že na kartě 14. září bude poprvé obhajovat titul šampion v pérové váze Ilia Topuria proti současnému šampionovi BMF a bývalému šampionovi v pérové váze Maxi Hollowayovi. 

V hlavním před-zápase na kartě k mexickému Dni nezávislosti se podle francouzsko-kanadského reportéra utká šampion v bantamové váze Sean O’Malley s vyzyvatelem číslo 1 Merabem Dvalsihvilim. Vypadá to tedy, že Conor McGregor se na této kartě s největší pravděpodobností bohužel nepředstaví. 

Tyto informace však popřel přední novinář Ariel Helwani, který nabídl trochu jiný seznam mega zápasů, které nás do konce roku čekají.

14.9. – UFC 306 – O´Malley vs Dvalishvili + Grasso vs Shevchenko 3

5.10. – UFC 307 – Topuria vs Holloway + Pennington vs Pena

26.10. – UFC 308 – Makhachev vs Tsarukyan

9.11. – UFC 309 – Jones vs Miocic

zatím neznámé prosincové datum – UFC 310 – McGregor vs Chandler

Co je The Sphere?

V Las Vegas byla při oslavách Dne nezávislosti představena nová monumentální atrakce. Předběžnou premiéru, při které město v poušti osvítilo 1,2 milionu LED světel, si odbyla více než sto metrů vysoká stavba nazvaná The Sphere. Ta od konce září, kdy jí prvním koncertem pokřtili slavná irská skupina U2, slouží mimo jiné jako koncertní síň pro 18 600 diváků. Už nyní však stavba, považovaná za největší kulovitou strukturu na planetě, nabízí fascinující podívanou. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *