Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Zklamaný David Kozma smutně líčí, jak prožíval tvrdé KO od Drákuly

Zklamaný David Kozma smutně líčí, jak prožíval tvrdé KO od Drákuly

Kozma

Součástí turnaje OKTAGON 58, který se konal v Edenu, byl i souboj Kozma vs Surdu, který měl rozhodnout o tom, kdo v dalším zápase zabojuje o uvolněný titul šampiona welteru. Očekávala se hodně vyrovnaná a atraktivní bitva, ale nakonec jsme dostali poměrně rychlé a hodně tvrdé ukončení, po kterém zůstal David Kozma na zemi, zatímco se Drákula radoval z důležité výhry.


Míří ke konkurenci! Clash of the Stars přišlo o svou největší hvězdu?

„Eden hodnotím špatně, dostal jsem bombu po dvou minutách. Na tohle nemůžu vzpomínat hezky. Tu bombu jsem viděl několikrát, pořád to na mě někde vyskakuje, viděl jsem to snad už stokrát. Vlastně jsem to viděl, ale pořádně neviděl, protože ta rána není dobře vidět ani ze zpomalených záběrů,“ rozpovídal se Kozma pro Kaocko.cz.

„Nechápu, že mě takhle trefil. Špatně přitom nebylo nic. Já šel dopředu, on rukou taky dopředu, najednou jsme se potkali a usnul jsem. Když jsem se probral, nevěděl jsem, že mě vypnul, že je po zápase, myslel jsem, že je pauza a budeme pokračovat.




Rozhodčí, cutmani, trenéři mi v kleci říkali, že je konec, že jsem dostal káočko. Byl to zvláštní pocit. Já jsem vstal a byl jsem připravený pokračovat, ale už to nešlo. Tohle se mi ještě nestalo. Pomalu mi potom všechno docházelo, když jsem viděl zpomalený záběr na obrazovce. Říkal jsem si, že jsem to pos… Byl jsem naštvaný a zklamaný jako po každé porážce.“

Pro David to bylo za poslední dobu druhé hodně tvrdé ukončení, takže nyní přijde další pauza, aby si hlava mohla odpočinout. Kozma se však jasně nechal slyšet, že rozhodně nekončí, takže se můžeme těšit, že ho v boji ještě uvidíme.




20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Paradeiser vs Torres

Bogdanović vs Keita

Buchinger vs Rajewski

Szabová vs Álvarez

Kníže vs Úškrt

Wawrzyniak vs Michailidis

Roušal vs Novák

Magard vs Hill

Ďatelinka vs Raška

Smolková vs Dukić




7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Polívka vs Cordero

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs ?

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Engizek vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *