Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Bitva o všechno? Trápící se Gábor Boráros už zná svého dalšího soupeře

Bitva o všechno? Trápící se Gábor Boráros už zná svého dalšího soupeře

Boráros

Gábor Boráros má za sebou hned několik hodně nevydařených zápasů. Prohra v ruské ACA se sice čekala, protože soupeřem byl zkušený Gafurov, ale výkon, který Boráros podal naposledy v RFA, už vzbudil velké diskuze o tom, jak vážně Gábor svou kariéru bere. Týden po výprasku v RFA pak přišel ještě box, kde Boráros také nepředvedl kdovíjaký výkon. Nyní si však bude moct spravit chuť, protože zná svého dalšího soupeře.


Ten tady chyběl! Do Jiřího Procházky se už opřel i manažer Ankalaeva

„Gábor Boráros prijal po Fredericovi Komuenhovi aj svojho druhého vyzývateľa a už 19. októbra sa v Žiline postaví proti Adamovi Jakubíkovi.

Po svojej neúspešnej premiére v organizácii RFA čaká Gábora Borárosa doslova existenčný zápas. Boráros sľubuje, že do prípravy dá tentokrát viac ako 100% a v Žiline sa ukáže v tom najlepšom svetle.

Do druhého rohu sa postaví Valašské Tornádo, pre ktorého bude tento zápas určite veľkou výzvou  Aktuálne je na víťaznej vlne, nepripúšťa si nič iné ako ďalšie víťazstvo a verí, že dokáže zdolať aj zápasovo skúsenejšieho Borárosa,“ potvrdila organizace RFA duel Boráros vs Jakubík, který nejspíš rozhodne o tom, zda Boráros v organizaci setrvá.

RFA potvrdilo i skvělý titulový duel

Už je to nějaký čas, co byl oznámen titulový zápas o titul šampiona lehké váhy. V něm se představí současný držitel titulu Arbi Mezhidov, který v Praze nastoupí ke své premiérové obhajobě proti Leo Brichtovi. Turnaj s názvem RFA x IAF: Special Title Night 2 byl dnes uveden do prodeje, vstupenky jsou k dispozici v sítích Ticketportal a Ticketmaster.

Nyní se přidává další titulová bitva! Talentovaný Patrik záděra vyzve šampiona Dominika Bereczkiho, což znamená, že Záděra přechází do vyšší váhové kategorie. Zástupce pražského Spejbl Gymu má za sebou cenné vítězství nad ruským zápasníkem Rodionem Sheremetem a Polákem Dariuszem Pieniakowskim. 

„Patrik Záděra v titulovém boji proti úřadujícímu šampionovi Dominikovi Bereczkimu už 21.09 v Pražské O2 Areně! Patrik Záděra přechází do vyšší váhové kategorie do 75kg, kde se pokusí vzít titul na své domácí půdě úřadujícímu šampionovi z Maďarska Dominikovi Bereczkimu. Ten v Budapešti získal titul v těžkém fightu proti Teovi Mikelicovi. Patrik Záděra podpořený zahraničními vítězstvími se pokusí o své pověstné KO a udělá vše proto, aby získal pás šampiona v Pražské aréně O2 universum!“ informovala dnes na svých sociálních sítích organizace RFA. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *