Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tak to je bomba! Unikly plánované zápasy k velkolepému turnaji UFC 306 v The Sphere

Tak to je bomba! Unikly plánované zápasy k velkolepému turnaji UFC 306 v The Sphere

Fanoušci jsou zatím v očekávání, jakou show přinese očekávaný galavečer UFC 306, který se koná v The Sphere v Las Vegas. Jenže nyní unikly plánované hlavní zápasy pro turnaj UFC 306 a vypadá to, že Dana White na září připravil dva megatitulové souboje. Na co se tedy fanoušci mohou těšit?


„Ten cut je hodně nechutný!“ Organizace UFC objevila novou hvězdu?

Oba hlavní taháky pro nadcházející, velmi očekávanou kartu turnaje UFC 306 v ikonické hale The Sphere v Las Vegas zřejmě unikly, což nepochybně rozladilo výkonného ředitele UFC Danu Whitea. Francouzsko-kanadští komentátoři UFC během právě skončeného turnaje UFC Fight Night: Namajunas vs. Cortez uvedli, že na kartě 14. září bude poprvé obhajovat titul šampion v pérové váze Ilia Topuria proti současnému šampionovi BMF a bývalému šampionovi v pérové váze Maxi Hollowayovi. 

V hlavním předzápase na kartě k mexickému Dni nezávislosti se podle francouzsko-kanadského reportéra utká šampion v bantamové váze Sean O’Malley s vyzyvatelem číslo 1 Merabem Dvalsihvilim. Vypadá to tedy, že Conor McGregor se na této kartě s největší pravděpodobností bohužel nepředstaví. 

Dříve se proslýchalo, že turnaj UFC 306 (nebo UFC Noche, jak se turnaji ke Dni mexické nezávislosti přezdívá) bude mít v čele očekávanou trilogii mezi mexickou šampionkou ženské muší váhy Alexou Grasso a Valentinou Shevchenko, ale zdá se, že tomu tak nebude. Je samozřejmě důležité poznamenat, že to zatím není oficiální, ale o těchto dvou zápasech se v posledních dnech a týdnech spekulovalo nejvíce. Jaký je váš názor na hlavní zápasy UFC 306?

Co je The Sphere?

V Las Vegas byla při oslavách Dne nezávislosti představena nová monumentální atrakce. Předběžnou premiéru, při které město v poušti osvítilo 1,2 milionu LED světel, si odbyla více než sto metrů vysoká stavba nazvaná The Sphere. Ta od konce září, kdy jí prvním koncertem pokřtili slavná irská skupina U2, slouží mimo jiné jako koncertní síň pro 18 600 diváků. Už nyní však stavba, považovaná za největší kulovitou strukturu na planetě, nabízí fascinující podívanou. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *