Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Rozjetý šampion Alex Pereira má špatnou zprávu pro Toma Aspinalla

Rozjetý šampion Alex Pereira má špatnou zprávu pro Toma Aspinalla

Pereira Aspinall

Poté, co znovu ukončil Jiřího Procházku a podruhé tento rok tak obhájil svůj titul šampiona, se Alex Pereira nechal slyšet, že by se rád podíval do těžké váhy, kde se nabízí mega zápas s Jonem Jonesem. Stejně tak se však mluví o tom, že by mohlo dojít na souboj s prozatímním šampionem Tomem Aspinallem, kterého na konci měsíce čeká obhajoba titulu. Co na to Poatan?


To by mu nepřál ani hater! Mikulášek odhalil děsivé zdravotní problémy

„Momentálně mě vůbec nezajímá, že bych měl bojovat proti Aspinallovi,“ uvedl Pereira na svém YouTube kanále. „Abych byl upřímný, těžká váha není mým cílem, není to moje hlavní zaměření. Tom Aspinall, nemluvím o něm jako o bojovníkovi, mluvím o pozici. Myslím, že jsem teď v jiné pozici. Upřímně řečeno, nemá pro mě smysl bojovat o prozatímní pás.

Nic Aspinallovi neberu, velmi si ho vážím,“ řekl Pereira. „Myslím, že je to neuvěřitelný sportovec, chlap, který je technicky velmi nebezpečný. Mluvím jen o zápase o prozatímní pás. Pro mě to nemá smysl. Takže to vylučuji, není žádná možnost, že bych s ním teď bojoval. Kdyby byl šampionem, tak by to byla jiná. Já bych ho nutil víc, ale teď nemá smysl bojovat o prozatímní pás.“




Jones je pro zápas, ale má podmínku

„Mám již naplánovaný zápas se Stipem Miocicem, což nehodlám měnit, ale přiznávám, že mě hype okolo Alexe Pereiry také chytl,“ přiznal Jon Jones, který by se měl vrátit do boje v listopadu, kdy UFC připravuje další velký turnaj v New Yorku.

„Až porazím Miocice, mohu Alexovi dát šanci, ale pouze za předpokladu, že nejprve porazí Aspinalla. V každém případě to pro mě bude velice snadný zápas. Uškrtím ho stejně rychle, jako jsem uškrtil Ciryla. Já jsem jediný skutečný král džungle.“

Jones je tedy souboji evidentně otevřený, ale v první řadě požaduje, aby Pereira porazil Aspinalla, případně Blaydese. Na blížícím se turnaji UFC 304, který se koná v Manchesteru, totiž dojde na odvetu Aspinall vs Blaydes 2, která rozhodne o tom, kdo bude prozatímním šampionem divize. Právě s tím by pak mohl Poatan změřit síly a vysloužit si tak titulovou šanci s Jonesem.

Vše je zatím jen spekulace, ale souboj Jones vs Pereira by byl samozřejmě obrovský, protože by oba borci měli šanci získat cenný skalp a vylepšit tak svůj už tak působivý odkaz.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *