Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » To by mu nepřál ani hater! Mikulášek odhalil děsivé zdravotní problémy

To by mu nepřál ani hater! Mikulášek odhalil děsivé zdravotní problémy

Mikulášek

Součástí posledního turnaje Clash of the Stars byl i bývalý OKTAGON zápasník Vašek Mikulášek, který nastoupil do speciálního souboje. Každé kolo mělo totiž jiná pravidla s tím, že se začínalo boxem a poté se šlo na postoj a nakonec MMA. Na třetí kolo však nedošlo, protože byl Mikulášek ve druhém kole diskvalifikován za opakované pokusy o takedowny, které však tou dobou nebyly povolené. K diskvalifikaci se nyní navíc přidaly i vážné zdravotní problémy.


VIDEO: To je dvojka k popukání! Veselý a Huhu se poprali v obchodním centru

„Zůstalo ticho! Nikdy bych nevěřil, že když konečně pochopím určité věci a opravdu se začnu zase smát, upřímně smát, tak můj svět spadne do ticha. Po návratu do ČR a Ostravy jsem najednou přestal slyšet. Čekám ještě na vyšetření a tak dále. Ale člověk si uvědomí, jaké věci mu asi budou chybět, jako je hudba a nebo hlas vaši mamky. Chtěl bych slyšet ještě některé lidi ještě jednou a mít ten rozhovor. Věřím, že to třeba bude někdy dobré, ale nechápu, co se stalo a jak a proč. Jediný plus a co mě drží nad vodou, že mužů stále zápasit. Ne, že bych si stěžoval, ale já jen pokud mi bude někdo nadávat, tak to bude muset napsat na papírek. Držte palce,“ informoval Vašek Mikulášek, že bohužel po návratu ze Zrće přišel o sluch, což snad bude jen dočasný problém. Vyšetření však ukáží více.




Mikulášek měl na Zrće konflikt

„Pokud chce někdo řešit, že Mikulášek na Zrće někoho plesknul a nebo hodil s ním o zem, tak nemusí. Já to udělal a důvody… Pokud o mně chceš mluvit a nebo mě podělat a nebo si sereš do huby a pak vykuřuješ lidi, které pomlouváš, tak tě prostě naučím jako na základní škole, že se to nedělá. Rovná páteř vám chybí,“ odhalil Mikulášek na svém IG story, že měl evidentně nějaký konflikt, což byl i jeden z důvodů, proč skončil v OKTAGONu, protože měl na jednom turnaji konflikt s rozhodčím a trenérem Mullerem, který nakonec rovněž dostal zákaz na OKTAGON akce.




Mikulášek věří, že měl Clash souboj vyhrát

„Myslím si, že první kolo mělo být konec. Pokud počítám dobře, tak tři počítání jsou konec. Já jsem ho na konci třetího kola posadil, co já vím. Rozhodčí ho však přestal počítat. Třikrát a konec.

Myslím si, že takhle jsou pravidla boxu. Chápu to dobře? Měli být klasická pravidla boxu. Pochopil jsem, že je to třikrát a dost. Nevím, proč jsme šli do druhého kola.

I to první počítání, nevymlouvám se, diskvalifikace je diskvalifikace, moje chyba, ale první kolo jsem vyhrál celé. Měl být konec. Když se podíváš na profi box, tak se počítá i na konci kola, dokud se borec nepostaví.

Mělo být počítáno. Ale nevymlouvám se. Udělal jsem chybu a zaplatil jsem za to. Sandro mě překvapil jen jediným úderem, kdy mě trefil tak, že jsem nevěděl, kde jsem,“ řekl Mikulášek pro kanál Willy Cao.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *